طرز تهیه پخت نان پیده رمضان (نان پیده ترکیه) ایده ماه رمضان_آموزش صفر تا صد نان

3,543 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#نان_پیده_رمضان #نان_پیده_ترکیه #ایده_رمضان اینم آموزش یه نون ترکی عالی که من خودم عاشق بافتشم بافت لطیف و پنبه ای ،شیرین نیس ...
#نان_پیده_رمضان #نان_پیده_ترکیه #ایده_رمضان اینم آموزش یه نون ترکی عالی که من خودم عاشق بافتشم بافت لطیف و پنبه ای ،شیرین نیست و نیازی هم به تخم مرغ نداره مواد لازم : آب گرم( ۴۰ درجه) ۷۵ گرم معادل ۱/۳ لیوان شیر(۴٠ درجه) ۲۲۵ گرم معادل از یک لیوان،نیم سانت کمتر شکر ۱ ق چ خمیر مایه ١/٢ ق غ (۷ گرم) روغن مایع ۷۵ گرم معادل ۱/۳ لیوان آرد ۴۰۰ گرم (۳ لیوان + ۱/۳لیوان) نمک ۱/۲ ق چ مواد رومال: یک عدد زرده تخم مرغ + شیر (۱/۲ ق غ)+ روغن (۱ ق چ) طرز تهیه: داخل کاسه ای ،شیرگرم،آب گرم،خمیر مایه،شکر،روغن بریزید.بهم بزنید و درشو بزارید .به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدید تا در دمای محیط بماند. بعد از ۱۰ دقیقه،آردو و نمک را کم کم اضافه کنید.تا جایی که خمیر به دست نچسبه. این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره. کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید.روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدید.بعد از نیم ساعت پف خمیر رو بگیرید.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید. سینی گالوانیزه رو با ۲ قاشق آرد و ۲ قاشق روغن ،چرب کنید. اگر از سینی مخصوص فر استفاده می‌کنید،حتما از کاغذروغنی استفاده کنید. خمیر رو داخل سینی پهن کنید و به سلیقه تون با انگشت بهش طرح بدید. دوباره روی خمیر رو با پارچه بپوشونید و به مدت نیم ساعت،استراحت دوم بدید. بعد از استراحت،دوباره با انگشت ،روی طرح رو ،فشار بدید تا طرح مشخص باشه . برای رومال،زرده تخم مرغ ،شیر و روغن رو باهم مخلوط کنید. با فرچه،روی نان را رومال بزنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید.خودتون بر حسب دمای فرتون،زمان رو تنظیم کنید.داخل فر ،یک ظرف حاوی آب بزارید تا نان خشک نشه.در آخر گریل بزنید تا روی نان ،طلائی بشه.بعد از پخت،روی نان را به مدت ۱۵ دقیقه با پارچه بپوشونید تا خشک نشه. این نکات رو رعایت کنید،تا نان نرم و پنبه ای داشته باشید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20

همه توضیحات ...