طرز تهیه ی دونات کرم توت فرنگی
مواد مورد نیاز:
خمیر پیراشکی
- 300 گرم آرد نان (می توان از آرد همه منظوره استفاده کرد)
- 54 گرم، 1 تخم مرغ با دمای اتاق
- 45 گرم (4.5 قاشق غذاخوری) شکر
- 5 گرم (1.5 قاشق چایخوری) نمک
- 5 گرم (0.8 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فوری
- 140 میلی لیتر شیر گرم
- 40 گرم کره بدون نمک دمای اتاق
خامه فرم گرفته
- 300 گرم خامه سنگین
- شکر 30 گرم
تاپینگ
- توت فرنگی
- شربت توت فرنگی (اختیاری)
- پودر قند
نکته
- باید تا 3 بار تخمیر شود تا پف کند. (زمان بسته به دمای اتاق متفاوت است)
- می توانید به جای سرخ کردن آن را در فر بپزید. (170 / 338 ، حدود 20 دقیقه / ممکن است در فر متفاوت باشد)
- می توانید شیر را جایگزین تخم مرغ کنید.
- برای سفت شدن خامه فرم گرفته باید دمای اتاق کمتر از 20 درجه باشد.
با گذاشتن آب یخ روی آن خوب می شود.
- اگر خامه فرم گرفته را درست کنید و در یخچال نگهداری کنید نازک تر می شود.
همه توضیحات ...