طرز تهیه ی دونات کرم توت فرنگی

11 بازدید
بیشتر
لرنیو
لرنیو
مواد مورد نیاز: خمیر پیراشکی - 300 گرم آرد نان (می توان از آرد همه منظوره استفاده کرد) - 54 گرم، 1 تخم مرغ با دمای اتاق - ...
مواد مورد نیاز: خمیر پیراشکی - 300 گرم آرد نان (می توان از آرد همه منظوره استفاده کرد) - 54 گرم، 1 تخم مرغ با دمای اتاق - 45 گرم (4.5 قاشق غذاخوری) شکر - 5 گرم (1.5 قاشق چایخوری) نمک - 5 گرم (0.8 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فوری - 140 میلی لیتر شیر گرم - 40 گرم کره بدون نمک دمای اتاق خامه فرم گرفته - 300 گرم خامه سنگین - شکر 30 گرم تاپینگ - توت فرنگی - شربت توت فرنگی (اختیاری) - پودر قند نکته - باید تا 3 بار تخمیر شود تا پف کند. (زمان بسته به دمای اتاق متفاوت است) - می توانید به جای سرخ کردن آن را در فر بپزید. (170 / 338 ، حدود 20 دقیقه / ممکن است در فر متفاوت باشد) - می توانید شیر را جایگزین تخم مرغ کنید. - برای سفت شدن خامه فرم گرفته باید دمای اتاق کمتر از 20 درجه باشد. با گذاشتن آب یخ روی آن خوب می شود. - اگر خامه فرم گرفته را درست کنید و در یخچال نگهداری کنید نازک تر می شود.

همه توضیحات ...