طرز تهیه خمیر شیرینی آلمانی با روکش رویال آیسینگ ویژه شب یلدا

2,056 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
شیرینی آلمانی یا به قول ما ایرانیا شیرینی مشهدی، یه خمیر خیلی خوشمزه داره که احتمالا شما هم مثل من عاشق طعم و مزه ش هستین. واسه ...
شیرینی آلمانی یا به قول ما ایرانیا شیرینی مشهدی، یه خمیر خیلی خوشمزه داره که احتمالا شما هم مثل من عاشق طعم و مزه ش هستین. واسه همین شیرینی یلدایی امسال رو با این خمیر جذاب بهتون آموزش دادم و همه چیز رو طبق دستور قنادی ها گفتم که اگه مو به مو اجراش کنین، قطعاً نتیجه ی کارتون عالی میشه. مقدار مواد لازم برای خمیر شیرینی: روغن صاف قنادی: ۱۵۰ گرم آرد قنادی: ۳۰۰ گرم پودر قند: ۸۰ گرم تخم مرغ: یک عدد وانیل : یک قاشق چایخوری خامه قنادی: ۳۰ گرم مقدار مواد لازم برای رویال آیسینگ: پودر قند: نصف پیمانه استاندارد پودر مرنگ: یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: نصف قاشق چایخوری آب هم‌دمای محیط حدوداً چهار قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری. نکات مهم: روغن قنادی و پودر قند رو حدودا پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا روغن خودش رو باز کنه. بعد از اضافه کردن آرد حدوداً سه دقیقه مواد رو هم بزنید. و بعد از اضافه کردن تخم مرغ فقط یک دقیقه و نه بیشتر. ورز دادن خمیر هم فقط در حدی انجام بشه که خمیر خودشو بگیره. اگه بیشتر ورز داده بشه شیرینی در نهایت سفت میشه. بعد از درست کردن آیسینگ هم به این نکته دقت کنین که حتما سریع بریزیدش توی قیف و درش رو گره بزنید چون در معرض هوای آزاد خشک میشه. فر رو هم از 15 دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنین تا شیرینی ها رو توی یه فضای کاملا گرم قرار بدین و سریع پخته بشن امیدوارم از درست کردن و خوردن این شیرینی های خوشمزه لذت ببرید️ حالا شما بهش میگین شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی؟!

همه توضیحات ...