آموزش استاک مرغ - برای خوشمزه تر شدن سوپ و ...

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
(طرز تهیه استاک مرغ ) سلام به دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای خوبم براتون طرز تهیه استاک مرغ را میزارم که بسیار قا ...
(طرز تهیه استاک مرغ ) سلام به دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای خوبم براتون طرز تهیه استاک مرغ را میزارم که بسیار قابل استفاده برای انواع سوپ وآش است 0:00 شروع 06:00 از کجای مرغ استفاده کنیم ؟ 00:24 چیا بریزیم ؟ 01:00 حرارت 01:11 جمع کردن کف 02:39 بعد یخچال 03:20 بسته بندی تنها چیزی که لازم داره اسکلت مرغ است که خیلی ارزون هم است که خیلی راحت هم تهیه میشه عصاره مرغ هست که حالت ژلاتینی داره میتونید بریزد توی ظرفای کوچک توی زیپ کیپ وداخل فریزر نگه داری کنید ودیگه از عصاره قرص آماده استفاده نکنید وسوپتون را خیلی خوشمزه میکنه برای سوپ بچه های کوچک هم عالیه دیگه لازم نیست از گوشت مرغ هم استفاده کنید بریم سرغ درست کردنش طرز تهیه استاک مرغ مواد لازم: اسکلت مرغ که استخوانهای غیر قابل مصرفه که مرغ فروشی هم داره که ارزون پیاز_ سیر _ کرفس_برگ بو _ هویچ طرزتهیه: ابتدا اسکلت مرغ را شسته کاملاو وداخل قابلمه میریزیم سبزیجات را میریزیم رویش را آب سرد میریزیم تا روی استخونا کرفته بشه واول باشعله زیاد وقتی جوش اومد کف رویش را میگیریم وبعد شعله را متوسط میکنیم وحدو ۳ساعت میگذاریم بپزد واصلا دیگه آب اضافه نمی کنیم و هیچ ادویه ای اضافه نمیشه بعدوقتی آب آن به نصف قابلمه رسید آماده است وحرارت را خاموش کرده و عصاره اسکلت مرغ را از صافی رد کرده (ومواد داخل قابلمه را همه را دور میریزیم) و یادر قالب کوچک مثل جایخی جاتخم مرغی یا ظرف پیرکس که بعد در یخچال گذاشته شب تا صبح که حالت ژلاتینی میشه و روغن که رویش بسته را جدا کرده و دور میریزیم وهم میتونیم کمی از آنرا استفاده کنیم وبعد آب مرغ که حالت ژله ای می شه که برشای مربعی کوچک میدهیم ومیتونیم در ظرفای کوچک در دار یا زیپ کیپ بریزیم یا کیسه فریزر ودر فریزر نگه داری کنیم هرموقع خواستیم سوپ آش درست کنیم یک بسته رو در آورده ویک تا دوعدد استاک را داخل سوپ میاندازیم که بسیار مقوی است ودیگه احتیاج به گوشت مرغ هم نداریم براتون بزودی با این استاک سوپ های خوشمزه را آموزش میدم یک نوع سوپ سفید رستورانی سوپ قارچ وسوپ تره فرنگی آموزش در پیج است این استاک برای سوپ کود کان وداخل غذای کودکان هم بسیار مفید است (با پای مرغ هم میتونیم استاک درست کنیم که بسیار مقوی است که ژلاتین آن بسیار زیاد است ومقوی است)وبهترین استاک است که به همین روش درست میشه نوش جان امیدوارم براتون مفید باشه

همه توضیحات ...