آموزش مدیریت کنترل هزینه در صنعت کترینگ غذا و رستوران داری - پارت دوم

459 بازدید
بیشتر
فرادرس
فرادرس
مشاهده کامل آموزش مدیریت کنترل هزینه در صنعت کترینگ غذا و رستوران داری https://fdrs.ir/aprt21 در حال حاضر، صنعت کترینگ کشور ...
مشاهده کامل آموزش مدیریت کنترل هزینه در صنعت کترینگ غذا و رستوران داری https://fdrs.ir/aprt21 در حال حاضر، صنعت کترینگ کشور اغلب به روش سنتی مدیریت می‌شود و به همین دلیل است که این کسب و کارها از ناکارآمدی رنج می‌برند. متاسفانه در اغلب این کسب و کارهای داخلی، موضوع بسیار مهم کاست کنترل (Cost Control) مورد غفلت واقع شده و یا به طور صحیح محاسبه نمی‌گردد و در نتیجه مدیریت هزینه نمی‌تواند اثربخشی لازم را داشته باشد. تا به امروز به جرات می‌توان گفت که هیچ‌ گونه منبع یا اثر فارسی معتبر و مدونی از علم کنترل هزینه وجود نداشته و این علم در کشور ما به طور تقریبی ناشناخته است. این نکته قابل توجه است که بدانید برای عملکرد موثر در صنعت کترینگ، سیستم کنترل هزینه باید فوق‌العاده قوی باشد. برای دستیابی به یک فعالیت تجاری یا عملیاتی موفق، باید کنترل و عملیات موثر هزینه در کسب و کار یا سازمان معرفی شود. پیاده‌سازی و انجام صحیح برنامه‌های کنترل هزینه، منجر به بقا، رشد و توسعه کسب و کارهای فعال در این صنعت می‌شود. این فرادرس به منظور ارائه اصول لازم جهت کنترل هزینه‌های کسب‌ و‌ کارهای صنعت کترینگ در راستای تامین عملیاتی سودآور فراهم شده است. عملی ساختن این اصول تضمین‌کننده سود نیست چرا که عناصر لازم دیگری نیز برای یک کسب و کار فعال موفق در این صنعت وجود دارد اما اگر بخواهیم سود خود را حفظ کنیم باید به این اصول مسلط باشیم. کسب‌ و‌ کارهای خوب در صنعت غذا، محصول‌های با کیفیت بالا را به مشتریان خود می‌رسانند و رویه‌هایی را انتخاب می‌کنند که هزینه‌های غذا، نوشیدنی و نیروی کار را تضمین می‌کنند.

همه توضیحات ...