نان پنیر خامه ای مرطوب و کرکی

20 بازدید
بیشتر
❤️ مغلطه تی وی 5 ❤️
❤️ مغلطه تی وی 5 ❤️
[2 تا 3 وعده] خمیر - 200 گرم آرد نان - 4 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فوری - 20 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر - 3 گرم (1 قاشق چایخو ...
[2 تا 3 وعده] خمیر - 200 گرم آرد نان - 4 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فوری - 20 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر - 3 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک - 56 گرم، 1 تخم مرغ دمای اتاق (قابل تعویض با شیر) - 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک در دمای اتاق - 80 گرم شیر گرم پر کردن - 120 گرم پنیر خامه ای - 10 گرم (1 قاشق غذاخوری) پودر قند (شکر موجود) آیسینگ و تاپینگ - 35 گرم (3.5 قاشق غذاخوری) پودر قند - 10 گرم (1 قاشق غذاخوری) شیر - خلال بادام قبل از پخت - شستن شیر یا تخم مرغ گرم بعد از پخت - کره ذوب شده 15 گرم

همه توضیحات ...