نان پنیر خامه ای مرطوب و کرکی
[2 تا 3 وعده]
خمیر
- 200 گرم آرد نان
- 4 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فوری
- 20 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر
- 3 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
- 56 گرم، 1 تخم مرغ دمای اتاق (قابل تعویض با شیر)
- 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک در دمای اتاق
- 80 گرم شیر گرم
پر کردن
- 120 گرم پنیر خامه ای
- 10 گرم (1 قاشق غذاخوری) پودر قند (شکر موجود)
آیسینگ و تاپینگ
- 35 گرم (3.5 قاشق غذاخوری) پودر قند
- 10 گرم (1 قاشق غذاخوری) شیر
- خلال بادام
قبل از پخت
- شستن شیر یا تخم مرغ گرم
بعد از پخت
- کره ذوب شده 15 گرم
همه توضیحات ...