یکی از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی کافی شاپی . کیک تولد

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
قالب ۲۰ سانت و وزن نهایی کیک ۱ کیلوگرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی (۱۲۰ گرم ) آرد ۳/۴ پیمان ...
قالب ۲۰ سانت و وزن نهایی کیک ۱ کیلوگرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی (۱۲۰ گرم ) آرد ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی(۱۰۰ گرم ) روغن مایع۱/۴ پیمانه شیر داغ ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ بیکینگ پودر ۱/۵ ق چ وانیل نصف ق چ برای خامه کشی کیک خامه قنادی نیم کیلو پودرکاکائو ۲ ق غ شیرکاکائو برای خیس کردن کیک طرز تهیه کیک بی بی : سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکر هم بزنید تا کاملا پفکی بشه و وقتی برگردوندید از ظرف نریزه و بگذارین یخچال . زرده رو با بقیه شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه شیر داغ و روغن مایع رو هم به زرده اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و الک کنید و طی ۲ مرحله به زرده اضافه کنید. در آخر سفیده رو به بقیه مواد کیک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید تا یکدست بشه و پف سفیده نخوابه. ته قالب کاغذ روغنی بندازین اما لازم نیست قالب چرب شود و مواد کیک رو بریزین. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزین خامه قنادی رو فرم بدین و پودر کاکائو ر اضافه کنید و کیک رو برش بزنید و خامه کشی کنید طبق فیلم هر لایه رو با شیرکاکائو خیس کنید و خامه بزنید . قسمت رویی کیک رو برش بزنید و خرد کنید و در اخر روی کیک بریزین تا مخملی بشه .

همه توضیحات ...