باقلوای گردویی همراه با آموزش خمیر یوفکا از صفر تا صد

آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
باقلوای خانگی گردو که در دهان آب شود آرد 450 گرم، نمک 1 ق چ ، سرکه سفید 3 ق غ روغن سبزیجات 6-7 ق غ، آب 1¼ لیوان روی می ...
باقلوای خانگی گردو که در دهان آب شود آرد 450 گرم، نمک 1 ق چ ، سرکه سفید 3 ق غ روغن سبزیجات 6-7 ق غ، آب 1¼ لیوان روی میز آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید 1 ساعت استراحت 3 لیوان شکر ،آب 2 لیوان آبلیمو 2 ق.غذاخوری=1 لیمو کوچک با حرارت کم 10 دقیقه بجوشد برای باز کردن خمیر: آرد همه کاره 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری 200-250 گرم گردو خرد شده بعد از ۱ ساعت پف خمیر را گرفته تکه های خمیر بین ۳۰-۳۲ گرم زیر و روی خمیر را از مخلوط آرد بپاشید تمام خمیرها را به همین صورت باز کنید خمیرهای نیمه باز شده را،۴-۵ تایی با پاشیدن آرد روی هم بگذارید ابتدا با فشار دادن وردنه ،خمیرها را بازتر کنید به همین راحتی خمیرها از هم جدا می شوند خمیر نازک و لطیف است سینی با قطر ۳۰ سانت را با کره چرب کرده خمیر ها را از وسط برش دهید از وسط خمیر جمع کنید مقداری گردوی خرد شده ریخته و خمیر را جمع کنید خمیرهای پیچیده شده را بصورت فشرده در سینی چیده آخرین خمیر را به این شکل جمع میکنیم و وسط سینی بگذارید کره ذوب شده ۲۰۰ گرم در فر از قبل با ۱۸۰° سانتیگراد گرم شده برای ۳۰-۳۵ دقیقه باقلوای داغ و شربت سرد

همه توضیحات ...