باقلوای گردویی همراه با آموزش خمیر یوفکا از صفر تا صد
باقلوای خانگی گردو که در دهان آب شود
آرد 450 گرم، نمک 1 ق چ ، سرکه سفید 3 ق غ
روغن سبزیجات 6-7 ق غ، آب 1¼ لیوان
روی میز آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید
1 ساعت استراحت
3 لیوان شکر ،آب 2 لیوان
آبلیمو 2 ق.غذاخوری=1 لیمو کوچک
با حرارت کم 10 دقیقه بجوشد
برای باز کردن خمیر:
آرد همه کاره 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
200-250 گرم گردو خرد شده
بعد از ۱ ساعت
پف خمیر را گرفته
تکه های خمیر بین ۳۰-۳۲ گرم
زیر و روی خمیر را از مخلوط آرد بپاشید
تمام خمیرها را به همین صورت باز کنید
خمیرهای نیمه باز شده را،۴-۵ تایی با پاشیدن آرد روی هم بگذارید
ابتدا با فشار دادن وردنه ،خمیرها را بازتر کنید
به همین راحتی خمیرها از هم جدا می شوند
خمیر نازک و لطیف است
سینی با قطر ۳۰ سانت را با کره چرب کرده
خمیر ها را از وسط برش دهید
از وسط خمیر جمع کنید
مقداری گردوی خرد شده ریخته و خمیر را جمع کنید
خمیرهای پیچیده شده را بصورت فشرده در سینی چیده
آخرین خمیر را به این شکل جمع میکنیم
و وسط سینی بگذارید
کره ذوب شده ۲۰۰ گرم
در فر از قبل با ۱۸۰° سانتیگراد گرم شده برای ۳۰-۳۵ دقیقه
باقلوای داغ و شربت سرد
همه توضیحات ...