آموزش کامل مربا هویج نازگل (آشپزی به سبک نازگل)

24,757 بازدید
بیشتر
آشپزی به سبک نازگل
آشپزی به سبک نازگل
اگر مرحله ی پخت را کامل انجام ندهید، مربا مزه ی خامی میگیرد‌. جوهر لیمو را لوازم قنادی ها دارند.برای جلوگیری از شکرک زدن، ج ...
اگر مرحله ی پخت را کامل انجام ندهید، مربا مزه ی خامی میگیرد‌. جوهر لیمو را لوازم قنادی ها دارند.برای جلوگیری از شکرک زدن، جوهر لیمو بریزید. نباید مربا روی حرارت سفت شود چون صد درصد کپک میزد. اگر رقیق باشد کپک میزند.دقیقا طبق آموزش عمل کنید. وانیل هم خوشمزش میکنه امتحان کنید #مربا_هویج #نازگل #مربا_به #پاییز #مربا #ترشی #بالنگ #کدو

همه توضیحات ...