آموزش ترشی لیته با بادمجان کبابی

آشپزی با سهیلا
آشپزی با سهیلا
کپشن را مطالعه کنید۰ ترشی لیته بادمجان کبابی مواد لازم: بادمجان ۲عدد گوجه فرنگی ۲عدد هویج ۳عدد کرفس ...
کپشن را مطالعه کنید۰ ترشی لیته بادمجان کبابی مواد لازم: بادمجان ۲عدد گوجه فرنگی ۲عدد هویج ۳عدد کرفس ۵شاخه‌ سیر ۵ تا ۱۰ حبه فلفل تند ۲ عدد سرکه قرمز ۱/۲ پ سبزی معطر ( ترخون ، مرزه ، نعنا ) تازه نصف لیوان و یا خشک( کلا ۲ ق) نمک ، زردچوبه، تخم گشنیز ، گلپر ، سیاهدانه طرز تهیه: ابتدا سبزیجات را شسته و پوست گرفته و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. بادمجان و گوجه‌فرنگی را روی حرارت کبابی کرده و در ظرف گذاشته که پوست آن راحت جدا شود. پوست آنها را کَنده و در میکسر پوره و یا ساطوری کرده و هویج ، کرفس و فلفل دلمه ای ، فلفل تند و سیر را در غذاساز میکس کرده و ادویه ها را با مواد مخلوط کرده و نصف لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم. ترشی لیته خرد شده با بادمجان کبابی نباید آب دار باشد و نصف لیوان سرکه سیب و یا انگور برای این منظور کافی است . درب ظرف را ابتدا با کیسه فریزر چهار لا پوشانده و درب ظرف را روی آن محکم می بندیم ودر جای خنک و دور از نور آفتاب قرار می دهیم. یک هفته بعد ترشی آماده است. نوش جان

همه توضیحات ...