دستور پخت شیرینی ماکارون شکلاتی کاراملی مخصوص عید و مهمانی | شیرینی خانگی

1,009 بازدید
بیشتر
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
گاناش کارامل شکلات سیاه 100 گرم شکر دانه ریز 60 گرم آب 5 میلی لیتر 35% خامه تازه 100ml کره بدون نمک 10 گرم شکلات سیاه را در ...
گاناش کارامل شکلات سیاه 100 گرم شکر دانه ریز 60 گرم آب 5 میلی لیتر 35% خامه تازه 100ml کره بدون نمک 10 گرم شکلات سیاه را در حمام آب داغ با دمای 50 درجه ذوب کنید. شکر دانه ریز و آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید. از روی حرارت بردارید و خامه تازه را اضافه کنید و وقتی کل آن مخلوط شد شکلات سیاه را اضافه کنید و کره ای را که به دمای اتاق برگردانده اید اضافه کنید. خنک شود تا بتوان آن را فشرده و جمع کرد خمیر ماکارون برای حدود 10 عدد 180 درجه سانتی گراد 3 دقیقه 150 درجه سانتی گراد 12 دقیقه پودر کاکائو 10 گرم پودل بادام...40 گرم پودر قند 40 گرم سفیده تخم مرغ 50 گرم شکر دانه ریز 70 گرم سفیده تخم مرغ و شکر گرانول را یکباره در ظرفی بریزید. تا 50 درجه سانتیگراد در حمام آب گرم گرم کنید *اگر مخلوط نکنید ممکن است سفت شود پس در حین هم زدن (2) وقتی حدود 50 درجه سانتیگراد گرم شد، از حمام آب داغ خارج کنید و با همزن دستی بزنید. *دستورالعمل این است که مرنگ را بلند کنید تا گره بخورد. پودر را اضافه کنید و ابتدا با برش کامل آن را مخلوط کنید. *در اینجا فقط حواسمان به جمع بندی کل است وقتی پودر از بین رفت، ماکاروناژ را با تصویر مالیدن خمیر در کاسه درست کنید. به نحوه پخش شدن خمیر ریخته شده دقت کنید مرجع ویدیو 5:28 خمیر را روی صفحه بالایی فشار دهید و خمیر را خشک کنید به عنوان یک دستورالعمل، خمیر نباید به انگشتان شما بچسبد، حتی اگر آن را لمس کنید. در فر از قبل گرم شده بپزید ======= از اینکه با من همراهین بینهایت سپاسگزارم. لطفا ویدئوهای دیگه مارو هم ببینید. کانال بیاتوزندگی رو لطفا دنبال کنید. ======================== هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی": https://bia2zendegi.ir اگه اهل آشپزی و امتحان غذاهای مختلف هستی حتما به سایتمون یه سری بزن!

همه توضیحات ...