بشقاب جانبو - مرجو خورش (غذای بومی استان البرز)

1,621 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
مرجو خورش یکی از غذاهای خوشمزه برغان تو استان البرز هست! برای پخت مرجو خورش نیاز به مواد زیر دارین: گوشت گوسفندی 400 گرم آل ...
مرجو خورش یکی از غذاهای خوشمزه برغان تو استان البرز هست! برای پخت مرجو خورش نیاز به مواد زیر دارین: گوشت گوسفندی 400 گرم آلو برغان 10 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد عدس 1 پیمانه پیاز متوسط 2 عدد رب، زعفران و آبغوره به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه طرز تهیه: پیاز و سیب زمینی رو خرد کنین و پیاز رو تفت بدین، وقتی کمی سبک شد زردچوبه و گوشت رو اضافه کنین و تفت بدین. حدود 4 لیوان آب جوش رو به مواد اضافه کنین و اجازه بدین تا گوشت بپزه. بعد رب، عدس، سیب زمینی، آلو، نمک و فلفل رو به خورش اضافه کنین و بذارین هم آب خورش اندازه بشه و هم عدس‌ها بپزن و در اواخر پخت دارچین، آبغوره و زعفران دم کرده رو اضافه کنین و بذارین خورش جا بیوفته. مرجو خورش شما آماده‌ست، می‌تونین کنار این خورش خوشمزه ماست، زیتون و سبزی خوردن استفاده کنین و لذتش رو ببرین. نوش جان لینک این ویدئو رو برای دوستانتون هم بفرستین.

همه توضیحات ...