روش صحیح جوشاندن شیر محلی - شیر پر چرب
30.6 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
برای جوشاندن شیر محلی یا
برای جوشاندن شیر محلی یا همان شیر پرچرب باید شیر را هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد به دلیل اینکه غلظت دارد و همینطور رویه نبندد به دلیل اینکه اگر روی ببندد میکروب ها داخل سرشیر جمع شده نمیتوانید شیر را کامل میکروب زدایی کنید همین طور زمانی که شیر به جوش می آید هم بزنید که سر نرود از زمان جوش آمدن حدود ۵ دقیقه زمان لازم است تا شیر بجوشد و حتماً جوش کامل داشته باشد.بهار ۱۳۹۹ ایران مشهد
4 سال پیش
در تاریخ 1399/06/21 منتشر شده
است.
30,698
بـار بازدید شده