میرزا قاسمی اصیل و سنتی گیلانی در طبیعت با مریم امیری

مریم امیری آموزشگاه عطرسیب
مریم امیری آموزشگاه عطرسیب
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمج ...
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.اما تاریخچه میرزا قاسمی که توسط محمدقاسم خان والی ابداع شده است که در زمان ناصرالدین شاه گسترش پیدا کرد و نام وی نیز برای این غذا انتخاب شد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید. مواد لازم : بادمجان درشت ۵ عدد گوجه فرنگی درشت ۳ عدد سیر ۶ تا ۸ حبه روغن به میزان لازم زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری نمک ۱ قاشق چای‌خوری فلفل ۱/۴ قاشق چای‌خوری آبغوره ۳ قاشق سوپ‌خوری تخم مرغ ۲ عدد

همه توضیحات ...