میرزا قاسمی اصیل و سنتی گیلانی در طبیعت با مریم امیری
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.اما تاریخچه میرزا قاسمی که توسط محمدقاسم خان والی ابداع شده است که در زمان ناصرالدین شاه گسترش پیدا کرد و نام وی نیز برای این غذا انتخاب شد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید.
مواد لازم :
بادمجان درشت ۵ عدد
گوجه فرنگی درشت ۳ عدد
سیر ۶ تا ۸ حبه
روغن به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
آبغوره ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
همه توضیحات ...