بشقاب جانبو - آش گیلدیک (غذای بومی اردبیل)

17,021 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
آش گیلدیک که از گیاه گیلدیک (گل نسترن) درست می‌شه یکی از آش‌های لذیذ اردبیله که ثبت ملی هم شده. این آش پر از آنتی اکسی ...
آش گیلدیک که از گیاه گیلدیک (گل نسترن) درست می‌شه یکی از آش‌های لذیذ اردبیله که ثبت ملی هم شده. این آش پر از آنتی اکسیدانه! برای درست کردنش نیاز به مواد زیر دارین. گل نسترن نیم کیلو برنج خیس کرده 1 پیمانه نخود پخته شده ½ پیمانه لوبیا قرمز پخته شده ½ پیمانه لوبیا چیتی پخته شده ½ پیمانه برگه زردآلو خیس کرده 1 پیمانه آلوچه ریز خیس کرده 1 پیمانه آلو ترش خیس کرده 1 پیمانه گردو خرد کرده 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه: گل نسترن رو از دو روز قبل تو آب سرد خیس کنین، بعد از الک رد کنین و در نهایت چند بار از پارچه رد کنین تا عصاره‌ی نسترن گرفته بشه. عصاره‌ی نسترن رو به همراه برنج خیس کرده و حبوبات پخته شده روی شعله ملایم بذارین تا بپزه و آش قوام بیاد. وقتی برنج پخت و آش به قوام رسید برگه زردآلو، آلوچه ریز، آلو ترش، گرد و نمک و فلفل رو اضافه کنین و اجازه بدین نیم ساعت دیگه روی شعله ملایم بپزه. آش گیلدیک شما آماده‌ست، با کمی پیاز داغ، نعنا داغ و گردو آش‌تون رو تزیین و نوش جان کنین  آش گیلدیک بخاطر خاصیتی که داره مناسب فصل سرماست .

همه توضیحات ...