بشقاب جانبو - مسقطی (غذای بومی فارس)

1,168 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
مسقطی اونم از نوع زعفرونی با خلال بادوم! برای درست کردن مسقطی نیاز به مواد زیر دارین: - نشاسته 1 پیمانه - آب 6 تا 7 پیمانه - ش ...
مسقطی اونم از نوع زعفرونی با خلال بادوم! برای درست کردن مسقطی نیاز به مواد زیر دارین: - نشاسته 1 پیمانه - آب 6 تا 7 پیمانه - شکر 1 پیمانه - کره 25 گرم - گلاب ¼ پیمانه - روغن مایع ½ پیمانه - زعفران دم کرده - خلال بادام و پسته - هل طرز تهیه: نشاسته رو به همراه یک و یا دو لیوان آب، خوب مخلوط کنین و از صافی رد کنین. روی شعله ملایم شکر و باقی مانده آب رو باهم مخلوط کنین تا شکر کاملا در آب حل بشه بعد مخلوط نشاسته و آب رو اضافه کنین و هم بزنین، هل رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین. زعفران، کره و روغن رو به مسقطی اضافه کنین و مدام هم بزنین. وقتی مسقطی غلیظ شد و رد قاشق در کف ظرف موند، گلاب و خلال بادام تفت داده شده رو اضافه کنین و حدود 2 تا 3 دقیقه دیگه هم بزنین. مسقطی رو داخل ظرف بریزین و با خلال پسته و بادام تزیین کنین و 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار بدین. مسقطی رو برش بدین و کنار یه چای تازه دم نوش جان کنین! این محتوا جانبو رو برای دوستان شیرینی دوست خودتون حتما ارسال کنید! جانبو دوست خانواده www.canbo.ir

همه توضیحات ...