طرز تهیه کیک تولد خامه ای بنتن با آموزش کار تزئین فوندانت

1,019 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کیک_تولد_خامه_ای_بنتن_با_تزئین_فوندانت #آموزش_کار_کردن_با_فوندانت مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ    ۸ عدد آرد سف ...
#کیک_تولد_خامه_ای_بنتن_با_تزئین_فوندانت #آموزش_کار_کردن_با_فوندانت مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ    ۸ عدد آرد سفید قنادی۳  لیوان شکر  ۲ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل  نصف قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ لیوان آب    ۱/۴  لیوان روغن ۱/۲ لیوان خامه قنادی ۱ کیلو و نیم رنگ ژله ای سبز رنگ ژله ای سیاه کاتر ستاره در ابعاد مختلف فوندانت آماده (لوازم قنادی ها دارند) ترافل رنگی موز،گردو برای تزئین طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ، شکر ،وانیل رابا دور تند همزن بزنید تا  کرم رنگ و  کش دار بشه. روغن ، اب و گلاب  را اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم . بعد ارد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد ،اضافه میکنیم.  به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود . بعد قالب  را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.اندازه قالب :قطر ۲۳ ،ارتفاع ۹ سانت. در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد . بعد از پخت ،یک ربع صبر کنید و بعد کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را به ۳ قسمت تقسیم کنید. ۱ کیلو خامه را با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد.آموزش فرم دادن خامه قنادی را در پست های قبل براتون گذاشتم.لایه اول را با شیر یا آبمیوه یا قهوه مرطوب کنید.یک لایه خامه روش بکشید و با پالت صاف کنید.من فیلینگ موز و گردو زدم.سپس لایه بعدی را کمی خامه بزنید و روی لایه اول قرار بدید.همین طور لایه دوم را تکرار کنید و لایه سوم را روش بزارید.یک لایه به عنوان آستر،خامه می‌زنیم.سپس نیم کیلو خامه قنادی را فرم دهید.بهش چند قطره رنگ ژله ای سبز اضافه کنید و بهم بزنید.خامه سبز را به کیک بکشید و به طور کامل کاور کنید.فوندانت آماده،کمی سفته.با دستتان ورز بدید تا نرم بشه.یک قسمت را رنگ سبز ،قسمت دیگر رنگ سیاه بزنید.با دستتان ماساژ بدید تا خمیر فوندانت ،رنگی شود.یک پلاستیک پهن کنید،روش مقداری نشاسته ذرت بریزید.خمیر فوندانت را با وردنه صاف کنید.با کاتر ستاره،برش بزنید.ستاره های فوندانتی را به سیخ چوبی بزنید.ستاره های فوندانتی را با سیخ ،به کیک فرو کنید.مقداری از فوندانت را با دستتان ،گرد کنید و به شکل گلوله های کوچک در بیارید.دور تا دور کیک را،گلوله های فوندانتی بچینید.به دلخواه روی کیک،ترافل بریزید.میتونید از هر نوع تاپری استفاده کنید.

همه توضیحات ...