پودینگ برنج
مواد اولیه:
سفیده تخم مرغ: 1عدد
خامه :4 قاشق غذاخوری
شیر:2 پیمانه
برنج آبکش شده :1 پیمانه
شکر:4 قاشق غذاخوری
دارچین :2/1 قاشق چایخوری
وانیل :1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس در قابلمه ای شیر ، خامه ، برنج آبکش شده ، شکر ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مزه مواد با هم ترکیب شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سفیده تخم مرغ را هم بزنید و به مخلوط شیر و برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مایه آماده شده را در قالب پودینگ بریزید و در فر داغ شده به مدت 1 ساعت قرار دهید . پودینگ آماده شده را بعد از 10 دقیقه که از فر بیرون آوردید سرو کنید.
همه توضیحات ...