طرز تهیه مربای به با تمام نکات/مربای به / نکات مهم خوش رنگ شدن مربای به
مربای به یکی از خوشمزه ترین انواع مربا است.اما تهیه آن به نحوی که خوشرنگ و خوش طعم شود، به رعایت نکاتی ظریف نیاز دارد. برای تهیه مربای به ابتدا به را شسته و خشک کنید و سپس به سایز دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه بریزید و شکر و آب را اضافه کنید میزان شکر بسته به طعم به است ولی معمولاً برابر با هم می باشد.
آب را تا جاییکه روی به گرفته شود بریزید ، درب ظرف را بگذارید یک ساعت بجوشد سپس دمکنی بگذارید تا سه ساعت با دمکنی روی حرارت ملایم بماند تا خوشرنگ شود.
بعد وانیل یا پودر هل ، جوهر لیمو و به دلخواه گردو اضافه کنید و نیم ساعت دیگر روی شعله بماند.
بعد از روی شعله بردارید و تا صبح با همان دمکنی اجازه سرد شدن مربا را بدهید.
امیدوارم این ویدئو را تا انتها ببینید و از دیدن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
به نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب یک لیتر
وانیل یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
همه توضیحات ...