طرز تهیه مربای به با تمام نکات/مربای به / نکات مهم خوش رنگ شدن مربای به

173,515 بازدید
بیشتر
آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
مربای به یکی از خوشمزه ترین انواع مربا است.اما تهیه آن به نحوی که خوشرنگ و خوش طعم شود، به رعایت نکاتی ظریف نیاز دارد. برای تهیه ...
مربای به یکی از خوشمزه ترین انواع مربا است.اما تهیه آن به نحوی که خوشرنگ و خوش طعم شود، به رعایت نکاتی ظریف نیاز دارد. برای تهیه مربای به ابتدا به را شسته و خشک کنید و سپس به سایز دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه بریزید و شکر و آب را اضافه کنید میزان شکر بسته به طعم به است ولی معمولاً برابر با هم می باشد. آب را تا جاییکه روی به گرفته شود بریزید ، درب ظرف را بگذارید یک ساعت بجوشد سپس دمکنی بگذارید تا سه ساعت با دمکنی روی حرارت ملایم بماند تا خوشرنگ شود. بعد وانیل یا پودر هل ، جوهر لیمو و به دلخواه گردو اضافه کنید و نیم ساعت دیگر روی شعله بماند. بعد از روی شعله بردارید و تا صبح با همان دمکنی اجازه سرد شدن مربا را بدهید. امیدوارم این ویدئو را تا انتها ببینید و از دیدن آن لذت ببرید. مواد لازم: به نیم کیلو شکر نیم کیلو آب یک لیتر وانیل یک قاشق چایخوری جوهر لیمو یک قاشق چایخوری گردو خرد شده نصف پیمانه

همه توضیحات ...