طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی

جاری فود: آموزش آشپزی بین الملل
جاری فود: آموزش آشپزی بین الملل
پیتزای خونگی دوست نداری چون خمیرش خوب نمیشه؟ با این دستور یک پیتزای خونگی با کیفیت درست میکنی مواد لازم: آرد: ۵۰۰ گرم(۴ پ ...
پیتزای خونگی دوست نداری چون خمیرش خوب نمیشه؟ با این دستور یک پیتزای خونگی با کیفیت درست میکنی مواد لازم: آرد: ۵۰۰ گرم(۴ پیمانه) مخمرخشک: ۷گرم(۲و ۱/۴ق.چ) نمک: ۸ گرم(۱و ۱/۴ ق.چ) شکر: ۱۰ گرم(۲ق.چ) آب ولرم:۳۰۰-۳۳۰ گرم(یک و نیم پیمانه) روغن زیتون یا روغن مایع: ۳۰ گرم(۳ق.غ) نکات: دمای فر برقی: ۲۰۰ درجه و دمای فر گازی ۲۱۰-۲۱۵ درجه می‌باشد(برای پخت این پیتزا خیلی مهمه که فر و سینی فرو از ثبل از ۱۵ دقیقه با دمای ذکر شده مناسب فرتون گرم کنید)به علت متفاوت بودن جنس آردها میزان اب مصرفی متفاوته ولی دقت کنین که این خمیر یک خمیر شلی هستش چون رطوبت بالایی داره و اصلا نباید سفت باشه واگرنه بعد از پخت لطافت لازم رو نداره. اگر از ویدیو خوشت اومد یادت نره لایک و سیو کنی. لطفا برای کسایب که عاشق پیتزای خونگی هستن بفرست مراحل تهیه خمیر پیتزا: مقدمه 00:00 اضافه کردن مواد خشک 00:11 اضافه کردن آب 00:38 اضافه کردن روغن 01:10 ورز دادن 1:38 بازکردن خمیر 2:57 اضافه کردن مواد پیتزا 3:42 ---------------------------- این ویدیو برای شماست اگر دنبال این موارد هستی: خمیر پیتزا پیتزا پیتزا خونگی طرز تهیه خمیر پیتزا طرز تهیه پیتزا پیتزا مخصوص خمیر پیتزا فوری خمیر پیتزا بدون خمیر مایه طرز تهیه خمیر پیتزا ایطالیایی سس پیتزا خمیر پیتزا نرم و لطیف خمیر پیتزا خونگی حرفه ای طرز تهیه خمیر پیتزا فوری و خونگی

همه توضیحات ...