اسپاگتی با سیر، فلفل و لیمو / آموزش آشپزی / 1123 پز
مواد اولیه:
خرده نان باگت : 2/1 پیمانه
پوست لیمو رنده شده : 4/1 قاشق چای خوری
روغن زیتون : 4/1 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
اسپاگتی : 225 گرم
سیر ریز خرد شده : 1 حبه
آب لیمو تازه : ۱ عدد کوچک
پودر گوجه فرنگی : 1 قاشق چای خوری
جعفری تازه ی ساطوری شده : 4/1 پیمانه
طرز تهیه:
در یک قابلمهٔ مناسب روغن زیتون میریزیم و آنرا روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود. سپس پودر نان، رندۀ پوست لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و آنها را روی حرارت متوسط زیر و رو کرده و تفت میدهیم تا خرده های نان کریسپی و کمی قهوهای رنگ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
پاستا را داخل آب و نمک در حال جوش میپزیم تا نرم شود. تا زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
سپس سیر و چیلی را کمی در آن تفت میدهیم تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوهای نشود. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم.
زمانی که اسپاگتی نرم شد، یک پیمانه از آب آن را برداشته و سپس آن را آبکش میکنیم. اسپاگتی آبکش شده را به قابلمه بر میگردانیم و مخلوط سیر را همراه آبلیمو روی آن ریخته و روی حرارت متوسط کاملاً مخلوط میکنیم. اگر پاستا بیش از حد خشک بود، مقداری از آب آن را روی آن میریزیم تا نرمتر و مرطوبتر شود.
همه توضیحات ...