شیرینی اشکی یا گوشواره ای

my.national.cooking
my.national.cooking
شیرینی اشکی یا گوشواره ای موادلازم تخم مرغ ۱عدد پودر قند ۱/۳ پیمانه روغن مایع ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱ق چ آرد یک ...
شیرینی اشکی یا گوشواره ای موادلازم تخم مرغ ۱عدد پودر قند ۱/۳ پیمانه روغن مایع ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱ق چ آرد یک و نیم پیمانه مواد لازم جهت تزئین شکلات آب شده به میزان لازم پودر نارگیل یا پسته به میزان لازم طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و وانیل را درون ظرفی ریخته و پودر قند را افزوده و با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود. سپس روغن را هم اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم. نیمی از آرد را الک کرده و به آن اضافه میکنیم، بیکینگ پودر را هم اضافه میکنیم و سپس مابقی آرد را کمک کم اضافه میکنیم تا کاملا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به گلوله های کوچکی تقسیم کنید و به شکل اشک یا Uفرم دهید و درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم قرار میدهیم و درون فر ۱۸۰درجه بیست دقیقه یا #سولاردوم ۱۶۵درجه به مدت ۱۰دقیقه قرار می دهیم. سپس اجازه می دهیم تا شیرینی ها خنک شود. شیرینی ها را درون شکلات آب شده زده و با پودر نارگیل تزئین میکنیم. می توانید از پودر پسته نیز جهت تزئین استفاده کنید. نوش جان

همه توضیحات ...