شیرینی اشکی یا گوشواره ای
شیرینی اشکی یا گوشواره ای
موادلازم
تخم مرغ ۱عدد
پودر قند ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱ق چ
آرد یک و نیم پیمانه
مواد لازم جهت تزئین
شکلات آب شده به میزان لازم
پودر نارگیل یا پسته به میزان لازم
طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و وانیل را درون ظرفی ریخته و پودر قند را افزوده و با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود. سپس روغن را هم اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم. نیمی از آرد را الک کرده و به آن اضافه میکنیم، بیکینگ پودر را هم اضافه میکنیم و سپس مابقی آرد را کمک کم اضافه میکنیم تا کاملا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.
خمیر را به گلوله های کوچکی تقسیم کنید و به شکل اشک یا Uفرم دهید و درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم قرار میدهیم و درون فر ۱۸۰درجه بیست دقیقه یا #سولاردوم ۱۶۵درجه به مدت ۱۰دقیقه قرار می دهیم. سپس اجازه می دهیم تا شیرینی ها خنک شود.
شیرینی ها را درون شکلات آب شده زده و با پودر نارگیل تزئین میکنیم.
می توانید از پودر پسته نیز جهت تزئین استفاده کنید. نوش جان
همه توضیحات ...