آموزش شیرینی نارگیلی - شیرینی پزی ایرانی - آموزش شیرینی پزی

4,649 بازدید
بیشتر
PARISASABET.LIFE
PARISASABET.LIFE
حتما کانال رو دنبال کنید تا بقیه ویدیو ها رو از دست ندید مواد لازم : سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم روغن مایع ۸۵ گرم آب لیمو ترش ۱ قاشق ...
حتما کانال رو دنبال کنید تا بقیه ویدیو ها رو از دست ندید مواد لازم : سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم روغن مایع ۸۵ گرم آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری پودر نارگیل ۱۲۵ گرم شکر ۲۳۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نصف سفیده تخم مرغ ، نصف روغن مایع ، شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و آسیاب کنید. مواد آسیاب شده را با باقیمانده سفیده تخم‌مرغ ، باقیمانده روغن مایع ، وانیل و آب لیمو ترش مخلوط کنید. روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا شکر کامل ذوب شود و مواد دوباره به غلظت اول برگردد. در این مرحله دائما هم بزنید و حرارت خیلی کم باشد که مواد قبل از ذوب شدن شکر نپزد. مواد سرد شده را با ماسوره گرد با قطر دهانه حدود ۸ میلیمتر روی کاغذ روغنی بریزید . در فر‌با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا روی شیرینی ها تغییر رنگ دهد و طلایی شود .

همه توضیحات ...