آموزش شیرینی نارگیلی - شیرینی پزی ایرانی - آموزش شیرینی پزی
حتما کانال رو دنبال کنید تا بقیه ویدیو ها رو از دست ندید
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۸۵ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۱۲۵ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نصف سفیده تخم مرغ ، نصف روغن مایع ، شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و آسیاب کنید.
مواد آسیاب شده را با باقیمانده سفیده تخممرغ ، باقیمانده روغن مایع ، وانیل و آب لیمو ترش مخلوط کنید.
روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا شکر کامل ذوب شود و مواد دوباره به غلظت اول برگردد.
در این مرحله دائما هم بزنید و حرارت خیلی کم باشد که مواد قبل از ذوب شدن شکر نپزد.
مواد سرد شده را با ماسوره گرد با قطر دهانه حدود ۸ میلیمتر روی کاغذ روغنی بریزید .
در فربا حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا روی شیرینی ها تغییر رنگ دهد و طلایی شود .
همه توضیحات ...