آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 1

644 بازدید
بیشتر
فرادرس
فرادرس
آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 1 - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید) https://fdrs.ir/xfqw جامعه جهانی به خصو ...
آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 1 - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید) https://fdrs.ir/xfqw جامعه جهانی به خصوص کشورهای جهان سوم با روند رو به رشد جمعیت و محدودیت منابع تولید مواد غذایی روبرو هستند و این امر سبب شده که جوامع بشری به سمت مدرنیزه کردن سیستم های تولید و فرآوری همراه با به کارگیری فن آوری های نوین در فرآوری، بسته بندی و نگه داری محصولات کشاورزی، گرایش پیدا کنند. به منظور دستیابی به روش های نوین و کارآمد در تولید مواد غذایی ایمن، افزایش راندمان و کاهش هزینه های تولید، تعیین محاسبات مهندسی در صنعت تولید مواد غذایی به عنوان یک راهکار با ارزش و قابل توجه محسوب شده و از طرفی تمایل بشر به مصرف مواد غذایی متنوع، نیاز به طراحی فرایندهای تولید را افزایش داده است. مهندسی صنایع غذایی و محاسبات مهندسی به عنوان یک استراتژی در تولید محصولات غذایی، نقش قابل توجهی دارد. در تولید مواد غذایی سالم و باکیفیت، علاوه بر آگاهی از فاکتورهای کیفی همچون شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی آن ها، داشتن مهارت های محاسبه ای در فرآوری تولید و تبدیل مواد خام به محصولات غذایی بسیار حائز اهمیت است. از طرف دیگر به دلیل تغییراتی همچون: فیزیکی، شیمیایی، آنزیمی یا میکروبی که در هنگام فرآوری مواد غذایی رخ می دهد، داشتن دانش محاسباتی و اطلاعات از طراحی خط تولید و نیز تجزیه و تحلیل فرایندهای تولید، در به حداقل رساندن تغییرات ضروری است. مفاهیم و اصول مهندسی صنایع غذایی، مبنای محاسباتی و کمی را در توصیف فرایندها و عملیات مورد نیاز در تولید فرآورده های غذایی ایجاد می کند. اهمیت آن، در عملیات واحد تبدیل مواد خام به محصولات غذایی سالم و با کیفیت بالا مشخص می شود. در این فرادرس مباحث همراه با ذکر مسائل کاربردی در صنایع غذایی است و همچنین بیان ساده و قابل فهم، آموزش را برای افراد مبتدی نیز آسان نموده است.

همه توضیحات ...