دوره تخصصی قهوه و باریستا کافی خونه
دوره تخصصی آموزش قهوه و باریستاخانگی هم آماده شده
کسانی که دوست دارن همه مباحث قهوه و باریستایی رو به صورت پایه و آکادمیک یاد بگیرن میتونن دایرکت بدن ️
این دوره شش فصل داره :
از مزرعه تا فنجان:
بخش اول : کاشت و پرورش و فرآوری قهوه
بخش دوم : شناخت گونه های قهوه(عربیکا و روبوستا)
بخش سوم : برشته کاری قهوه (رست)
بخش چهارم : اصطلاحات رایج در دنیای قهوه
بخش پنجم: تفاوت انواع قهوه ها و روش های دم آوری
جعبه ابزار باریستا:
بخش اول : آشنایی کامل با دستگاه اسپرسوساز
بخش دوم : آشنایی کامل با دستگاه آسیاب دستی و برقی
بخش سوم : معرفی همه ابزارهای مورد نیاز اسپرسوساز
بخش چهارم : آموزش عصاره گیری کامل با اسپرسوساز
بخش پنجم : رسوب زدایی دستگاه اسپرسوساز
آموزش روش های دم آوری
بخش اول : آموزش کامل قهوه ترک با جذوه
بخش دوم : آموزش کامل قهوه فرانسه با فرنچ پرس
بخش سوم : آموزش کامل قهوه اسپرسو با موکاپات
بخش چهارم : آموزش کامل قهوه اسپرسو با موکاکرم
بخش پنجم : آموزش کامل v60
بخش ششم : آموزش کامل کمکس
بخش هفتم : آموزش کامل مینی پرسو
آموزش لاته آرت
بخش اول : آموزش ابزارآلات مورد نیاز لاته
بخش دوم : تمرین با آب
بخش سوم : آموزش کامل فوم گیری شیر
بخش چهارم : آموزش ساده ترین آرت (تولیپ)
بخش پنجم : آموزش طرح های مختلف
آموزش منوی کافی شاپ
بخش اول : اسپرسو ، ریسترتو ، لانگو ، آمریکانو
بخش دوم : لاته،کاپوچینو ،فلت وایت ، کورتادو ، ماکیاتو
بخش سوم : پیکولو و موکا و لاته ماکیاتو و کارامل ماکیاتو
بخش چهارم : آفوگاتو و ...
شناخت قهوه های فوری
بخش اول : تفاوت قهوه گلد و کلاسیک و اسپرسو فوری
بخش دوم : آموزش نوشیدنی ها با قهوه های فوری
---------------------------------------------------------
قیمت اصلی دوره ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان هست
که شما میتونید با تخفیف ویژه ثبت نام کنید ️
پشتیبانی و آپدیت های دوره مادام العمر و به صورت رایگان می باشد ️
برای ثبت نام شماره موبایل تون رو توی دایرکت بفرستید
تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید.
https://classdooni.ir
همه توضیحات ...