طرز تهیه کیک شیفون

Cooking_goli
Cooking_goli
تخم مرغ ۴ عدد آرد قنادی ۲ پیمانه شکر یک و یک سوم پیمانه پودر نارگیل ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه آب جوش ۱/۲ پی ...
تخم مرغ ۴ عدد آرد قنادی ۲ پیمانه شکر یک و یک سوم پیمانه پودر نارگیل ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه آب جوش ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس در ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر رو سه بار الک کرده کنار میزاریم. ۲- سفیده و زرده تخم مرغها رو جدا میکنیم. سفیده تخم مرغ رو با همزن دور تند تا وقتی احساس کنیم کمی سفت شده میزنیم و نصف شکر رو بهش اضافه کرده و انقدری میزنیم که وقتی ظرفمون رو بر میگردونیم پایین نیاد. حالا میزاریمش یخچال ۳- دراین مرحله زرده تخم مرغ رو کمی میزنیم از لختگی در بیاد،بعد بقیه شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و تا موقعی که کرم رنگ و کش دار بشه با همزن میزنیم. ۴- وقتی زرده تخم مرغ آماده شد روغن و شیر رو ریخته چندثانیه با همزن زده،حالا آبجوش رو همینجور که همزن روشنه به موادمون اضافه میکنیم. آروم هم بزنید موادمون کاملا رقیقه. ۵- حالا آرد الک شده رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی و دورانی هم میزنیم،بعد اینکه آرد تموم شد پودر نارگیل رو ریخته و با مواد به آرومی مخلوط میکنیم. ۶- در آخر سفیده تخم مرغ رو به مواد کیکمون اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم . این مرحله خیلی مهمه چون پف کیکمون مربوط به همین خوب و اندازه مخلوط کردنه سفیده با مواده. ۷- حالا مواد کیک رو در قالب بیست یا بیست و سه ریخته چندبار به زمین میزنیم و روی کیک رو صاف کرده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت پنجاه تا شصت دقیقه میزاریم آماده شه نوش جان

همه توضیحات ...