آموزش شیرینی برای کریسمس با تمام نکات (ماندگاری بالا)
شیرینی فوری و آسان
کره 150گرم
پودرقند نصف پیمانه(۷۵ گرم)
عسل یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد ۲ پیمانه(حدودا ۲۵۰ گرم)
نشاسته ذرت ۲/۵ قاشق غذاخوری(۲۰گرم)
رنده پوست پرتغال 1 قاشق چایخوری یا یک چهارم قاشق چایخوری
نکات
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط حدود 15 دقیقه قرار بدید. حتما بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید دمای فرها با هم فرق میکنه.
بعد از پخت اجازه بدین کامل خنک بشن بعد از سینی فر خارج کنید.
برای تزیین و مغزی میتونید از انواع بریلو، مارمالاد، گاناش، شکلات ذوب شده، کرم ها و مغزيجات مطابق فیلم استفاده کنید.
این میزان مواد تقریبا ۲۰-۳۰ تا شیرینی میده (بستگی به سایز ومدل شیرینی داره )
خمیر وشیرینی آماده شده با این دستور قابل فریز شدن هست این شیرینی یک ماه در یخچال و بیش از ۳ ماه در فریزر در ظرف دربدار قابل نگهداری است.
همه توضیحات ...