شیرینی نارگیلی بازاری / شیرینی نارگیلی /طرز تهیه شیرینی

39,660 بازدید
بیشتر
آشپزی و قنادی با سهیلا
آشپزی و قنادی با سهیلا
شیرینی نارگیلی بازاری : نکات و اندازه ها رو دقیق انجام بدید تا یه شیرینی نارگیلی با مغزی نرم و عسلی داشته باشید . داغ زدن مواد ...
شیرینی نارگیلی بازاری : نکات و اندازه ها رو دقیق انجام بدید تا یه شیرینی نارگیلی با مغزی نرم و عسلی داشته باشید . داغ زدن مواد باید روی حرارت کم باشه، مواد نباید بجوشه و نباید زیادی داغ بشه اندازه مواد بهتره دقیق و با گرم باشه ولی من به پیمانه هم نوشتم دقت کنید زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه زیرش نباید خیلی تغییر رنگ‌بده ،همینکه طلایی شد کافیه ،اگر دیدین روش سفید مونده چند لحظه گریل رو روشن کنید تا کمی روش طلایی بشه پودر نارگیل چرب بهتره ،اگه پودر نارگیل خشک باشه هم میشه ولی با پودر نارگیل چرب کیفیت و عطرو طعمش بهتر میشه مقدار شکر اصلا نباید کم بشه اگر مواد سفت بودواز قیف سخت رد میشد ،مقداری سفیده تخم مرغ بهش اضافه کنید دما فر و توستر : فر  از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰  درجه روشن شده بذارید  تا زمانی که زیرش کمی تغییر رنگ بده حدود ۱۰دقیقه بستگی به فرتون داره توستر همین زمان و دما ، المنت بالا و پایین باهم. اموزش روغن صاف و گرفتن دوغ کره ، اموزش شیرینی نخودچی ،شیرینی بهشتی مدرن و سوهان عسلی رو تو کانال میتونید ببینید. . #شیرینی_نارگیلی #شیرینی_بهشتی #شیرینی_نخودچی #شیرینی_مربایی #شیرینی_عید #هفتسین #سفره_هفتسین #آموزش_شیرینی #فیلم_آموزش #سال_تحویل #سبزه_عید

همه توضیحات ...