طرز تهیه کیک ماست خامه ای :: Best Yogurt Dessert Recipe

Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. بین کرامبل ها ماست خامه ای گذاشتم. دو ...
لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. بین کرامبل ها ماست خامه ای گذاشتم. دو بافت و دو طعم وجود دارد، اگر آن را با قهوه میل کنید، می توانید آن را به عنوان یک دسر واقعا خوشمزه میل کنید. بعد از خنک شدن، قبل و بعد از گذاشتن در یخچال بافت و طعم کمی متفاوت است، بنابراین هر دو را امتحان کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [20 سانتی متر مربع] ✤ مواد لازم خمیر -2 زرده تخم مرغ -70 گرم (7 قاشق غذاخوری) شکر -1 پیمانه نمک -3 گرم (1 قاشق چایخوری) بیکینگ پودر -80 گرم کره بدون نمک ذوب شده - نیمی از پوست لیمو (قابل جایگزینی با اسانس وانیل) -200 گرم آرد نرم (قابل تعویض با آرد ساده) ✤ خامه ماست -2 سفیده تخم مرغ -70 گرم (7 قاشق غذاخوری) شکر -30 گرم (3 قاشق غذاخوری) آرد نرم (می توان از آرد ساده، نشاسته ذرت استفاده کرد) -400 گرم ماست ساده بدون شکر (می توان از ماست یونانی استفاده کرد) ✤ تزئینات و روکش ها (اختیاری) -پودر قند -بادرنجبویه -برش لیمو ✤ نکته -وقتی کیک گرم است طعم کمتری پیدا می کند. قبل از خوردن بگذارید خنک شود. -کرامبل ها قبل از گذاشتن در یخچال بافت ترد می دهند اما خامه شیرینی کمتری دارد. -اگر بعد از سرد شدن در یخچال بخورید، کرامبل آن مرطوب و خامه شیرین و خوشمزه می شود. -لیمو را حذف نکنید فقط آن را داخل آن بریزید اگر نه از اسانس وانیل استفاده کنید. -دمای فر بسته به مشخصات فر متغیر است و با دو برابر شدن و قهوه ای شدن آن تمام می شود.

همه توضیحات ...