شیرینی ساق عروس

آشپزی نادره بانو
حتماً لایک کن و کامنت بزار و زنگوله را فعال کن این مدل شیرینی ساق عروس که فکر می کنم اصالتش به مازندران برمیگرده بسیار خوشمزه ...
حتماً لایک کن و کامنت بزار و زنگوله را فعال کن این مدل شیرینی ساق عروس که فکر می کنم اصالتش به مازندران برمیگرده بسیار خوشمزه و کم شیرین هستش و چون ماندگاری بالایی داره برای نوروز بسیار مناسبه @rose.cake.academy مواد لازم: ۱۰۰ گرم مخلوط کره و روغن جامد صاف شده ۴۰ گرم پودر قند ۱ ق غ گلاب ۱/۲ ق چ پودر هل حدود ۲۰۰ گرم آرد سفید مغز گردو به میزان لازم آرد رو کم کم و با احتیاط اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبه کافیه. خمیر رو زیاد ورز ندین در حد یکدست شدن با سر انگشت کافیه خمیر رو دو ساعت توی یخچال استراحت بدین. بعد از استراحت کنی بیرون یخچال نگهدارید تا شکننده نباشه. سعی کنید گلوله های ۱۰ تا ۱۲ گرمی از خمیر بردارید تا یک اندازه باشه. خمیر رو با فشردگی توی دست شکل بدین و سعی کنید تمام درز خمیر رو صاف کنید. با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید. بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد توی پودر قند بغلتونید .

همه توضیحات ...