آموزش میرزا قاسمی پر زرق و برق گیلانی
به به به این غذاااااااااااا
سلام بچه ها ، خوبید خوشید ؟!
امروز تاج سر براتون پختم ، اینقدر که به این غذا علاقه دارم حد و حساب نداره !!!!
کسایی که اهل شمال کشور هستند میدونن تمام غذا های شمالی ماهن ، ماه :)
خلاصه بهترین چیزی که میتونی بخوری اینه ..... بوی دود ، طعم سیر ، عطر گوجه و رنگ زرد چوبه چه ترکیبی میشه آخه ؟؟!!
اینقدر که راحتی نکته نداره که ، فقط بگم که این مقدار مناسب ۵ تا ۶ نفره که حجمش زیاده . بهتره از بادمجان های چروک و نرم استفاده کنید ، و اینکه حتما ۳۰ دقیقه بزارید جابیوفته . حتماً حتماً این نکته رو رعایت کنید ، وگرنه میرزاقاسمی شل و ول میشه و رنگ زیبایی نداره و روغن پس نمیده پس توجه کنید .
ممنون که پیج رو فالو کردی و الان هم لایک میکنی .
اگه شمالی هستی و عاشق این غذا ، تو کامنتا بگو !!
همه توضیحات ...