نون خامه ای | نان خامه ای خانگی | شیرینی ایرانی

3,871 بازدید
بیشتر
رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
RecipedoonE37 سی هست که بتونه در مقابل نون خامه ای مقاومت کنه؟ بریم سراغ طرز تهیه این شیرینی بهشتی مواد مورد نیاز نان ۲ ل ...
RecipedoonE37 سی هست که بتونه در مقابل نون خامه ای مقاومت کنه؟ بریم سراغ طرز تهیه این شیرینی بهشتی مواد مورد نیاز نان ۲ لیوان آب جوش ( ۱۵۰ ml) ۱۰۰ گرم کره ۱ پینچ نمک ۲۰۰ گرم آرد ۵ عدد تخم مرغ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری بیکینگ پودر مواد مورد نیاز خامه ۲۰۰ میلی لیتر شیر ۴۰ گرم کرم شانتی ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق چایی خوری وانیل ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر طرز تهیه نان: کره، نمک و آب جوش رو روی حرارت بالا قرار میدیم. وقتی کره ذوب شد، حرارت رو کم میکنیم و آرد رو اضافه میکنیم. وقتی مواد مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و ۱ دقیقه با همزن میزنیم تا خنک بشه. ۵ عدد تخم مرغ در دمای اتاق رو دونه دونه اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه دیگر با همزن میزنیم. خمیر رو به قیف منتقل میکنیم و روی سینی فر پایپ میکنیم( کاغذ روغنی فراموش نشه) فر رو در دمای ۲۵۰ درجه بالا و پایین گرم میکنیم و وقتی نان ها رو در طبقه متوسط فر قرار دادیم، دما رو تا ۱۵۰ درجه پایین میاریم. اجازه میدیم ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه و بعد از ۴۰ دقیقه فر رو خاموش کنید ولی در فر رو باز نکنید. بعد از پنج دقیقه میتونید در فر رو باز کنید. طرز تهیه خامه: شیر رو به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر میذاریم و بعد با کرم شانتی مخلوط میکنیم. ۵ دقیقه با همزن میزنیم و بعد پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه با همزن میزنیم. مواد خامه رو دو قسمت میکنیم و ۱ قسمت رو سلفون میکشیم و در فریزر قرار میدیم. باقی مواد خامه رو روی حرارت قرار میدیم و آرد ذرت رو بهش اضافه میکنیم و مداوم هم میزنیم. وانیل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. پودر شکر و خامه ای که در فریزر گذاشته بودیم رو اضافه میکنیم. خامه رو به قیف منتقل میکنیم. نان هارو سوراخ میکنیم و خامه رو پایپ میکنیم. همچنین میتونید نان هار برش بدید و خامه برنید دوستان همچنین میتونید از‌ خامه فرم گرفته استفاده کنید. نوش جان ️ Credit: persian food youtube

همه توضیحات ...