آموزش جوجه زعفرونی
اول از همه بگم اشتباه کردم موقع زعفرون زدن دستکش یادم رفت دستام شسته بودم ها بخاطر اینکه دستام رنگی شد میگم ️
حالا سینه های مرغ رو به اندازه دلخواهمون برش میزنیم.
بعدش زعفرون دم کرده رو با مرغ ها قاطی میکنیم و میزاریم بمونه تا قشنگ طعم زعفرون بگیره .
(بهتره زعفرون با یخ دم کنین و اینکه اول زعفرون با شنسل ترکیب کنین بعد بقیه مواد بزنین )
برای آماده کردن سس:
یک پیاز بزرگ زدم ولی یکم طعم پیاز گرفت شما متوسط بزنین بهتره( برای یک کیلو شنسل ) به همراه 2 قاشق غذاخوری سس مایونز، ادویه جوجه بستگی به سلیقتون ولی با یک قاشق غذاخوری شروع کنین من اینجا یک قاشق مربا خوری زدم، آبلیمو و نمک میریزیم توی مخلوط کن، قشنگ هم میزنیم و بعدش قشنگ با مرغ ها مخلوط میکنیم
میزاریم 12 ساعت توی یخچال بمونه و بعدش مرغ ها آماده پختن هستن.
به سلیقه خودتون میتونید جوجه هارو بپزید.
نوش جان
همه توضیحات ...