آموزش جوجه زعفرونی

hk_spices
اول از همه بگم اشتباه کردم موقع زعفرون زدن دستکش یادم رفت دستام شسته بودم ها بخاطر اینکه دستام رنگی شد میگم ️ حالا سینه های مرغ ...
اول از همه بگم اشتباه کردم موقع زعفرون زدن دستکش یادم رفت دستام شسته بودم ها بخاطر اینکه دستام رنگی شد میگم ️ حالا سینه های مرغ رو به اندازه دلخواهمون برش میزنیم. بعدش زعفرون دم کرده رو با مرغ ها قاطی میکنیم و میزاریم بمونه تا قشنگ طعم زعفرون بگیره . (بهتره زعفرون با یخ دم کنین و اینکه اول زعفرون با شنسل ترکیب کنین بعد بقیه مواد بزنین ) برای آماده کردن سس: یک پیاز بزرگ زدم ولی یکم طعم پیاز گرفت شما متوسط بزنین بهتره( برای یک کیلو شنسل ) به همراه 2 قاشق غذاخوری سس مایونز، ادویه جوجه بستگی به سلیقتون ولی با یک قاشق غذاخوری شروع کنین من اینجا یک قاشق مربا خوری زدم، آبلیمو و نمک میریزیم توی مخلوط کن، قشنگ هم میزنیم و بعدش قشنگ با مرغ ها مخلوط میکنیم میزاریم 12 ساعت توی یخچال بمونه و بعدش مرغ ها آماده پختن هستن. به سلیقه خودتون میتونید جوجه هارو بپزید. نوش جان

همه توضیحات ...