قطاب | طرز تهیه شیرینی سنتی

41,072 بازدید
بیشتر
رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
RecipedooonE9 سلامممم... ببینید این شیرینی با روح و روانتون بازی میکنه یکبار که امتحانش کنید بهش معتاد میشید عطر هل و دارچین غو ...
RecipedooonE9 سلامممم... ببینید این شیرینی با روح و روانتون بازی میکنه یکبار که امتحانش کنید بهش معتاد میشید عطر هل و دارچین غوغا میکنه به شدت پیشنهاد میکنم خیلی خیلی هم نسبت به شیرینی های دیگه پخت آسونی داره️ آماده سازی️۲۰ دقیقه پخت️۲۵ دقیقه مواد لازم ۲.۵ پیمانه آرد ۱ پیمانه ماست (ترجيحاً پر چرب) ½ پیمانه کره ذوب شده ۲ زرده تخم مرغ ½ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ½ پیمانه شکر ½ پیمانه پودر گردو ۱ پیمانه پودر بادوم(میتونید پودر بادام رو حذف کنید و به جای اون از پودر گردو استفاده کنید) ۵ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق چای خوری دارچین ۱ قاشق چای خوری هل ½ پیمانه پودر قند یا پودر شکر زرده تخم مرغ و ماست رو مخلوط میکنیم؛ شکر و کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشن. بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک میکنیم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیرمون باید به بافتی که در فیلم میبینید برسه؛ بافتی بسیار لطیف و نرم که به دست نمی‌چسبه. روی خمیر سلفون میکشیم و با پارچه میپوشونیم و اجازه میدیم ۱ ساعت استراحت کنه. برای خوش طعم و عطر شدن بیشتر قطابتون پیشنهاد میکنم به خمیر نوک قاشق زعفران آسیاب شده هم اضافه کنید. پودر گردو، پودر بادام، شکر، کره ذوب شده، گلاب، دارچین، هل رو با هم مخلوط میکنیم. سلفون میکشیم تا نرم بمونه. از خمیر به اندازه ای که میبینید جدا میکنیم و به صورت یک دایره پهن می کنیم؛ با مواد پر کرده و به شکلی که در فیلم مشاهده می کنید میپیچیم. در فر ۱۷۰ درجه قرار میدیم و اجازه میدیم ۲۵ دقیقه بپزه همچنین میتونین قطاب هارو سرخ کنین. از فر در میاریم اجازه میدیم فقط ده دقیقه خنک بشه. در حالی که هنوز گرم هستن، در پودر شکر غلت میدیم. نوش جان️ Credit:zahracouisina

همه توضیحات ...