بشقاب جانبو - کوفته دست به گردن (غذای بومی طهران)

13,121 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
کوفته دست به گردن یکی از غذاهای سنتی تهران! برای درست کردن این کوفته نیاز به مواد زیر دارین: گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج نیم&zwnj ...
کوفته دست به گردن یکی از غذاهای سنتی تهران! برای درست کردن این کوفته نیاز به مواد زیر دارین: گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج نیم‌پز 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد پیاز خرد شده 1 عدد سبزی معطر خشک یا تازه (شوید و نعنا) 2 تا 3 ق غ آرد نخودچی 2 ق غ زعفران روغن رب 2 تا 3 ق غ زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، ادویه پلویی، نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز رنده شده، برنج نیم‌پز، تخم مرغ، آرد نخودچی، ادویه پلویی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه، زعفران و سبزی معطر رو باهم مخلوط کنین و خوب ورز بدین تا بافتی چسبنده و منسجم پیدا کنه بعد کوفته‌هاتون رو شکل بدین. در ظرفی دیگه پیاز رو کمی تفت بدین و زردچوبه، رب، نمک، فلفل و ادویه پلویی رو اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین، بعد آب جوش رو اضافه کنین و بذارین تا بجوشه. وقتی جوشید کوفته‌ها رو اضافه کنین و بذارین روی حرارت زیاد به مدت یک ساعت بپزه. کوفته دست به گردن شما آماده‌ست می‌تونین کنار زیتون، ترشی ، سبزی خوردن و نان تازه سنگک این غذا رو نوش جان کنین! راستی یادتون نره بیشتر مواد این غذا رو می‌تونین از جانبو تهیه کنین جانبو همیشه کنارتونه

همه توضیحات ...