زرشک پلو با مرغ ، جذاب و مجلسی
زرشک پلو با مرغ
خوش رنگ ، خوش مزه و هیجان انگیز ، جذاب و مجلسی
برای پخت مرغ :
مرغ ۶۰۰ گرم
روغن پخت و پز ۴ ق
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زردچوبه ۱ ق چ
رب گوجه فرنگی ۲ ق
فلفل سیاه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
نمک ۱.۵ تا ۲ قاشق چ (یا به دلخواه)
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲
آب جوش ۶۰۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده برای پختن مرغ ۴ ق
برای پخت برنج :
برنج ۵ پیمانه
آب ۹ پیمانه (۱.۷۵ پیمانه آب برای هر پیمانه برنج)
نمک ۲.۵ ق چ (هر پیمانه برنج نصف ق چ نمک )
روغن پخت و پز ۲ ق
کره خوراکی ۱۰۰ گرم
زرشک ۱ پیمانه
شکر ۱ ق
خلال پسته ۲ ق (اختیاری)
خلال بادام ۲ ق (اختیاری )
زعفران حل شده در آب ۲ ق
در یک تابه پیاز خرد شده را با ۴ قاشق روغن سرخ کنید پس از تغییر رنگ ، ۳ حبه سیر رنده یا له شده را اضافه کنید ، ۲ دقیقه بعد ، ۱ ق چ زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود ، مرغها را اضافه کنید و هر دو طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شود ، ۲ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید ، و آنها را تفت دهید ، ۶۰۰ میلی لیتر آب جوش به مرغها اضافه کنید ،۲ عدد هویج برش خورده را اضافه کنید ، نصف فلفل دلمه ای سبز رنگ را برش زده و اضافه کنید ، ۱ ق چ پاپریکا ، ۱ ق چ فلفل سیاه و ۱.۵ تا ۲ ق چ نمک (یا هر مقدار که دوست دارید ) به مرغها اضافه کنید، احازه دهید حدود ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزد حالا۴ ق زعفران محلول در آب اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه مرغها را کنار بگذارید، برنج را شسته و آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه برنج را با ۹ پیمانه آب با حرارت زیاد بپزید ، ۲.۵ ق چ نمک و ۲ ق روغن به آن اضافه کنید ، وقتی آب برنج تمام شد ، حرارت را خیلی کم کنید و با حرارت کم ۴۵ دقیقه پخت را ادامه دهید تا برنج آماده شود ، زرشک را شسته و در یک تابه با ۵۰ گرم کره و با حرارت خیلی کم ترکیب کنید ، تا کره ذوب شود ، حدود ۲ دقیقه ، یک قاشق شکر اضافه کنید ، خلال پسته و بادام هر کدام ۲ ق اضافه کنید و مخلوط کنید و آن را روی برنج بریزید ، از زعفران برای تزیین برنج می توانید استفاده کنید ، لذت ببرید .
همه توضیحات ...