آموزش شیرینی پزی :: کلوچه نادری

13,173 بازدید
بیشتر
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
مواد لازم برای ۱۲ عدد کلوچه: کره بدون نمک ۱۲۵ گرم آرد سفید گندم ۳.۵ الی ۴ پیمانه (هر پیمانه ۱۲۰ گرم) شکر ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) روغن ...
مواد لازم برای ۱۲ عدد کلوچه: کره بدون نمک ۱۲۵ گرم آرد سفید گندم ۳.۵ الی ۴ پیمانه (هر پیمانه ۱۲۰ گرم) شکر ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) روغن ۲ ق.غ زرده تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر ۱ ق.چ وانیل نصف ق.چ مواد لازم برای داخل کلوچه: کره بدون نمک ۲ ق.غ روغن ۲ ق.غ پودرقند ۱ ق.چ آرد سفید گندم ۲ ق.غ پودر گردو ۲ ق.غ دارچین نوک ق.چ شیر نصف پیمانه ابتدا کره، شکر، روغن، زرده تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا یک دست بشن. حین زدن حتما دور گیری رو انجام میدیم. سپس شیر رو اضافه و مخلوط میکنیم. شیر و زرده تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشن، کره هم چند ساعت قبل از انجام کار بیرون از یخچال باشه تا نرم بشه) بیکینگ پودر ۳ پیمانه از آرد رو الک میکنیم و به مایه اضافه میکنیم. با لیسک از یک جهت باهم مخلوط میکنیم. پیمانه آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیر دیگه به دستمون نچسبه. (اگه احتیاج به آرد داشت یک قاشق یک قاشق به خمیر اضافه کنید) (دقت کنید که بیش‌از اندازه آرد اضافه نکنید که خمیرتون سنگین بشه چون در نهایت کلوچه سفت و بی کیفیت میشه) وقتی خمیر آماده شد روشو میپوشونیم ۱۵ دقیقه میزاریم داخل یخچال تا استراحت کنه. برای درست کردن مواد داخل کلوچه کره، روغن، آرد سفید، پودر گرد‌و، پودر قند و پودر دارچین رو باهم مخلوط میکنیم. یه تیکه از خمیر رو برمیداریم و مثل تصویر گرد میکنیم و مواد داخلش رو میزاریم و میبندیم. روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میچینیم و توی طبقه وسط فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردیم به مدت ۲۵ دقیقه میزاریم تا بپزه. از دوست عزیز @sj_food_sj

همه توضیحات ...