یکبار به این روش آش رشته رو‌درست کن واقعا طعمش بی نظیره

آشپزی با فهیمه
آشپزی با فهیمه
وای نگم برات از طعم و‌مزه این آش خوش مزه واقعا عالی شده حتما یکبار به این روش آش رشته رو درست کن مطمئن باش عاشقش می شی چند ...
وای نگم برات از طعم و‌مزه این آش خوش مزه واقعا عالی شده حتما یکبار به این روش آش رشته رو درست کن مطمئن باش عاشقش می شی چند روز پیش همسایه آش نذری آورد شاید باورتون نشه ولی اصلا نمی شد به آش لب بزنی چقدر خوبه مقاومت ها رو کنار بذاریم یه جاهایی تغییر روش و قبول کنیم بریم این آش خوش مزه رو با هم درست کنیم سلام فهیمه هستم اگر عاشق تنوع تو طعم خوراکی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشی و از تجربیات هم استفاده کنیم مواد لازم : نخود: ۱/۲ پیمانه لوبیا: ۳/۴ پیمانه عدس: ۱ پیمانه سبزی آش: ۷۵۰ گرم رشته آش: ۳/۴ یک بسته برش اصفهان پیاز: ۱ کیلو سیر: چند حبه نعناع خشک: ۱/۴پیمانه زردچوبه: ۲ قاشق سوپخوری نمک: حدود ۱ قاشق سوپخوری فلفل سیاه: ۲ قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن پیاز و نعناع آرد در صورت تمایل: ۱ قاشق سوپخوری آب سرد: ۱/۲ پیمانه کشک طرز تهیه: نخود، لوبیا و کشک و از شب قبل با مقداری آب خیس کردم عدس و از ۴ ساعت قبل با مقداری آب خیس کردم سبزی و تمی. کردم و شستم و خرد کردم کشک و سابیدم پیاز ها رو به دو‌ روش خلالی و نگینی خرد کردم و با مقداری روغن سرخ کردم بعداز تغییر رنگ زردچوبه زدم به پیاز نگینی فلفل سیاه هم زدم نعناع رو با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کردم نخود و لوبیا رو داخل آب داغ ریختم کف روشون و گرفتم و وقتی نیم پز شدن نمک اضافه کردم اجازه دادم کاملا بپزن داخل قابلمه آب ریختم و بعداز به جوش اومدن عدس ها رو ریختم بعداز اینکه عدس ها پختن سبزی آش و به همراه پیاز داغ نگینی اضافه کردم بعداز چند دقیقه حبوبات و اضافه کردم یکم که جا افتاد و طعم مواد به خورد هم رفت رشته آش و اضافه کردم بعداز اینکه رشته آش نیم پز شد نوبت تست نمک هستش اگر آش نیاز به نمک داشت یکم اضافه کنید بعد آب سرد به آرد اضافه کردم و هم زدم بعداز یکدست شدن به آش اضافه کردم بعداز جا افتادن آش آش ما آمادست داخل ظرف ریختم و با کشک، نعناع، سیر داغ تزئین کردم نوش جان اگر عاشق چیز کیک هستی لینک چند مدل و برات می ذارم ممنون که تا آخر آموزش کنارم بودی و با لایک و کامنت زیبات بهم انرژی دادی ️

همه توضیحات ...