طرز تهیه شله زرد و هر چی نکته که برای پخت شله زرد لازمه/راز آب ننداختن شله زرد

آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
شله زرد در واقع یکی از اصیل ترین، خوش طعم ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی است که کاربرد آن پیش از اینکه به عنوان دسر رواج داشته ...
شله زرد در واقع یکی از اصیل ترین، خوش طعم ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی است که کاربرد آن پیش از اینکه به عنوان دسر رواج داشته باشد شاید به عنوان یک آش در اعیاد و مناسبت های مذهبی به شکل نذری مرسوم بوده است عطر، رنگ و طعم شله زرد آن را به یک دسر لذیذ و پرطرفدار تبدیل کرده است و به نوعی شله زرد یک دسر با حس نوستالژیک برای هر ایرانی می باشد اگرچه ظاهر و بافت شله زرد ساده است و در نگاه اول یک دسر راحت به نظر می رسد اما تهیه یک شله زرد حرفه ای خوش رنگ و طعم با بافتی لطیف و غلظت مناسب کار هر کسی نیست شله زرد از آن دسرهایی است که کوچک ترین بی حواسی یا سهل انگاری در پخت آن می تواند آن را از یک دسر لذیذ به یک دسر غیر قابل خوردن تبدیل کند مهم ترین نکته در تهیه یک شله زرد درجه یک انتخاب برنج مناسب برای آن است چراکه غالب و اساس این دسر برنج آن است برنج شله زرد حتما باید برنج ایرانی آن هم برنج ایرانی مرغوب و عطری باشد تا شله طعم داشته باشد و به هیچ عنوان برنج غیر ایرانی برای شله زرد مناسب نیست برنج شله زرد باید برنج نیم دانه باشد چراکه برنج نیم دانه بافتی نرم و لطیف به شله می دهد و در اصل برنج داخل شله نباید زیر دندان بیاید و نیازی به جویدن داشته باشد برنج ایرانی (ترجیحا نیم دانه و معطر) یک پیمانه آب ۸ پیمانه کره گیاهی (۱۰۰ گرم به ازای هر پیمانه برنج) شکر (2 پیمانه به ازای هر پیمانه برنج) زعفران گلاب خلال بادام نصف پیمانه خلال پسته ( اختیاری) دارچین نمک #شله_زرد #شله #افطاری #ماه_رمضان #نذری #شله_زرد_نذری

همه توضیحات ...