راحت ترین روش پخت کیک تولد (با سولاردام) و آموزش کامل خامه ای کردن کیک
مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱۳۰ گرم
آردسه صفر ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر۱/۲ ق چ
آبجوش ۱/۴ پیمانه
حتما کاسه و پره های همزن تمیز باشن و عاری از چربی باشن و حواستون باشه ذره ای از زرده تخم مرغ با سفیده قاطی نشه چون باعث میشه سفیده فرم نگیره
قطر قالب من ۱۶بود
قالب. رو اصلا چرب نکنید و فقط کف قالب کاغذ روغنی بندازید
دمای پخت در فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه
فر برقی ۱۶۰ درجه
توستر و سولاردام ۱۵۰ درجه
همه توضیحات ...