راحت ترین روش پخت کیک تولد (با سولاردام) و آموزش کامل خامه ای کردن کیک

3,701 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱۳۰ گرم آردسه صفر ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر۱/۲ ق چ آبجوش ۱/۴ پیمانه ...
مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱۳۰ گرم آردسه صفر ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر۱/۲ ق چ آبجوش ۱/۴ پیمانه حتما کاسه و پره های همزن تمیز باشن و عاری از چربی باشن و حواستون باشه ذره ای از زرده تخم مرغ با سفیده قاطی نشه چون باعث میشه سفیده فرم نگیره قطر قالب من ۱۶بود قالب. رو اصلا چرب نکنید و فقط کف قالب کاغذ روغنی بندازید دمای پخت در فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه فر برقی ۱۶۰ درجه توستر و سولاردام ۱۵۰ درجه

همه توضیحات ...