طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی
#ترشی_هفت_بیجار_گیلانی
مواد لازم:
گوجه کال یا نارس ۱ کیلو
بادمجان ۴ عدد
هویج ۳ عدد
سیر ۱ بوته
فلفل سبز ۱۰ عدد(میتونید از مخلوط تند و شیرین استفاده کنید )
سبزی معطر تازه ریز خرد شده شامل نعنا،پونه،خالواش و چوچاق ۲ لیوان(اگر چوچاق و خالواش در دسترس نداشتید حذف کنید )
اگر از سبزی خشک استفاده میکنید ۴ ق غ بریزید
تخم گشنیز، گلپر،سیاهدانه، زردچوبه از هر کدام ۲ ق غ
نمک به میزان لازم
مخلوط سرکه و آبغوره تا جایی بریزید که روی مواد را بپوشاند
میتونید فقط از سرکه یا فقط از آبغوره استفاده کنید.
طرز تهیه:
گوجه ،هویج،سیر،فلفل،بادمجان را داخل غذاساز یا خردکن بریزید و ریز چرخ کنید.
میتونید با کارد هم ساطوری کنید تا ریز بشه.
سپس،سبزی معطر،نمک،زردچوبه، تخم گشنیز، سیاهدانه و گلپر بریزید.
من به میزان مساوی ،از مخلوط سرکه و آبغوره ریختم.
همه را باهم مخلوط کنید. یک روز در دمای محیط بزارید تا ترشی خودش را بگیرد.سپس در یخچال نگهداری کنید و بعداز ۳ روز آماده مصرفه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...