طرز تهیه شیرین عسل با بیسکوییت ساقه طلایی

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
#شیرین_عسل #شیرین #آشپزی سلام رفقای خوشکلم ️ امروز براتون آموزش شیرین عسل آوردم امیدوارم ک درست کنین و لذتشو ببرین ️لای ...
#شیرین_عسل #شیرین #آشپزی سلام رفقای خوشکلم ️ امروز براتون آموزش شیرین عسل آوردم امیدوارم ک درست کنین و لذتشو ببرین ️لایک و کامنت یادتون نره خوشکلای خودم والس_شیرین_عسل مواد لازم: پودر ژله آلوئه ورا 1بسته 3ق غ خوری شکر یک سوم لیوان آب جوش بیسکوییت ساقه طلایی۲بسته 150گرم شکلات تخته ای خرد شده 2ق غ خوری روغن مایع طرز تهیه: پودر ژله آلوئه ورا با شکر و آب جوش ترکیب کنید و به مدت 20دقیقه روی بخار کتری بزارین و بن ماری کنید تا تمام ذراتش حل بشه. بعد از روی حرارت بردارید حدوداً 5دقیقه زمان بدین تا از اون گرما و حرارت بیفته,بعد با همزن3,4دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار و سفید رنگ بشه,از اینجا ب بعد باید سریع عمل کنید چونکه مارشمالوی شما سفت میشه,موادی ک درست کنین برای وسط بیسکوییتا(اصطلاحا مارشمالو) میگن بریزین داخل قیف پلاستیکی و روی بیسکوییت های گرد پایپ کنید مطابق فیلم, و مجدد یک عدد بیسکوییت دیگه روشون بزارید و یه کوچولو فشار بدید, حالا بیسکوییت هارو ب مدت30الی40 دقیقه داخل یخچال بزارین تا مارشمالوها سفت بشن , الان شکلات تخته ای رو خرد شده رو با روغن مایع روی بخار آب قرار بدید تا شکلات کاملا آب بشه حالا بیسکوییت هارو از یخچال بیرون بیارید و داخل شکلات آب شده بغلتونید و روی توری فلزی یا کاغذ روغنی قرار بدید بعد1ساعت بذارید یخچال تا شکلاتها سفت بشه و بعد آماده مصرف هست و نوش جان کنین پ ن پ:هر چقدر بیشتر شیرین عسل ها تو یخچال بمونه بیسکوییتها نرم تر میشه و رطوبت مارشمالو رو میگیرن و از حالت خشکی در میان پ ن پ:اگه میخوایی رو سینی بذارین ک شکلات اضافیش بره قبل سفت شدن شکلات بلندش کنن بزارین رو کاغذ روغنی تا پایین شیرین عسل ها صاف بشه و جای سینی نمونه پ ن پ:از هر بیسکوییت گرد ساده ای میتونین استفاده کنین مثل دیجستیو و یا هرچیز دیگه ای فقط گرد باشه Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی حتما ب پیج و کانال یوتیوبم سر بزنین عزیزن

همه توضیحات ...