طرز تهیه شیرین عسل با بیسکوییت ساقه طلایی
#شیرین_عسل
#شیرین
#آشپزی
سلام رفقای خوشکلم ️
امروز براتون آموزش شیرین عسل آوردم امیدوارم ک درست کنین و لذتشو ببرین
️لایک و کامنت یادتون نره خوشکلای خودم
والس_شیرین_عسل
مواد لازم:
پودر ژله آلوئه ورا 1بسته
3ق غ خوری شکر
یک سوم لیوان آب جوش
بیسکوییت ساقه طلایی۲بسته
150گرم شکلات تخته ای خرد شده
2ق غ خوری روغن مایع
طرز تهیه:
پودر ژله آلوئه ورا با شکر و آب جوش ترکیب کنید و به مدت 20دقیقه روی بخار کتری بزارین و بن ماری کنید تا تمام ذراتش حل بشه. بعد از روی حرارت بردارید حدوداً 5دقیقه زمان بدین تا از اون گرما و حرارت بیفته,بعد با همزن3,4دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار و سفید رنگ بشه,از اینجا ب بعد باید سریع عمل کنید چونکه مارشمالوی شما سفت میشه,موادی ک درست کنین برای وسط بیسکوییتا(اصطلاحا مارشمالو) میگن بریزین داخل قیف پلاستیکی و روی بیسکوییت های گرد پایپ کنید مطابق فیلم, و مجدد یک عدد بیسکوییت دیگه روشون بزارید و یه کوچولو فشار بدید,
حالا بیسکوییت هارو ب مدت30الی40 دقیقه داخل یخچال بزارین تا مارشمالوها سفت بشن ,
الان شکلات تخته ای رو خرد شده رو با روغن مایع روی بخار آب قرار بدید تا شکلات کاملا آب بشه حالا بیسکوییت هارو از یخچال بیرون بیارید و داخل شکلات آب شده بغلتونید و روی توری فلزی یا کاغذ روغنی قرار بدید بعد1ساعت بذارید یخچال تا شکلاتها سفت بشه و بعد آماده مصرف هست و نوش جان کنین
پ ن پ:هر چقدر بیشتر شیرین عسل ها تو یخچال بمونه بیسکوییتها نرم تر میشه و رطوبت مارشمالو رو میگیرن و از حالت خشکی در میان
پ ن پ:اگه میخوایی رو سینی بذارین ک شکلات اضافیش بره قبل سفت شدن شکلات بلندش کنن بزارین رو کاغذ روغنی تا پایین شیرین عسل ها صاف بشه و جای سینی نمونه
پ ن پ:از هر بیسکوییت گرد ساده ای میتونین استفاده کنین مثل دیجستیو و یا هرچیز دیگه ای فقط گرد باشه
Instagram:ashpazi_mozhi72
YouTube:آشپزی با مژی
حتما ب پیج و کانال یوتیوبم سر بزنین عزیزن
همه توضیحات ...