۴ مدل ژله یلدایی . آموزش دسر و ژله برای شب یلدا
برای تهیه این ۴مدل ژله به ۳ بسته ژله نیاز داریم
ژله کیوی
ژله آلوورا
ژله هندوانه
ژله کیوی رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم و مخلوط میکنیم تا ذرات کاملا حل بشه و شفاف بشه
@ashpazi.ba.faeze
نکته خیلی مهم
کیوی خاصیت اسیدی داره اگه همینطوری به ژله اضافه کنید ژله تون به هیچ عنوان نمیبنده
کیوی هارو خرد کنید و با یک قاشق شکر و کمی آب بذاريد روی حرارت بمونه
۳ دقیقه که روی حرارت موند و جوشید خاموش کنید اجازه بدید خنک بشه و بعد با ژله کیوی مخلوط کنید
@ashpazi.ba.faeze
ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش و دو سوم لیوان شیر مخلوط میکنیم
نکته خیلی مهم
حتما اجازه بدید مخلوط ژله و آب جوش به دمای محیط برسه و شیر هم باید به دمای محیط برسه
اگر ژله و آب جوش داغ داغ باشه و شیر سرد باشه ژله تون کاملا میبُره و خراب میشه
بقیه مراحل کاملا تو ویدئو نشون دادم به ترتیب لایه هارو اضافه کنید و اجازه بدید تو یخچال خودشو ببنده
نکته خیلی مهم
اگر ژله های بیرون یخچال بسته شد ،به روش بنماری روی حرارت کتری ذوب کنید
همه توضیحات ...