خورش بامیه / طرز تهیه خورش بامیه / خورشت بامیه با گوشت
خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استانهای جنوبی کشور محسوب میشود این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه میشود و به سلیقه خود میتوانیم آنرا با گوشت قرمز ، گوشت مرغ و یا حتی بصورت وگان تهیه کنید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
پیاز درشت نگینی یک عدد
سیر خرد شده سه حبه
دو عدد گوجه فرنگی رنده شده
رب یک قاشق غذاخوری
بامیه تفت داده شده ۱۵۰ گرم
آب لیموی تازه
ادویه شامل :زرد چوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل و پاپریکا
نمک و روغن به میزان لازم
همه توضیحات ...