طرز تهیه بامیه ساده و خوشمزه با شربت بار مرحله به مرحله

22,882 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه، امروز با طرز تهیه شیرینی بامیه به همراه شربت بار در خدمتتونم مواد لازم شربت بار(شربت ب ...
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه، امروز با طرز تهیه شیرینی بامیه به همراه شربت بار در خدمتتونم مواد لازم شربت بار(شربت بامیه): شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان جوهر لیمو ¼ قاشق چایخوری اگر در دسترس نبود آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری هل ½ قاشق چایخوری زعفران ¼ قاشق چایخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه خمیر بامیه: آرد ۱ لیوان(۱۵۰ گرم) آب ۱ لیوان(۲۴۰ گرم) کره ۵۰ گرم تخم مرغ درشت ۲عدد روغن برای سرخ کردن بامیه ها به مقدار لازم طرز تهیه شربت بار(شربت بامیه): آب و شکر و آبلیمو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین و اجازه بدین که با حرارت متوسط بجوشه و اصلا هم نزنین تا دونه‌های شکر شروع به حل شدن بکنه. در زمان به جوش آمدن شهد هر چند دقیقه یک بار دیواره های قابلمه را با برس آغشته به آبلیمو تمیز کنید،  با اینکار شهد شما شکرک نمیزند. وقتی دونه‌های شکر حل شد، شربت شفاف شد و شروع به جوشیدن کرد زعفران، هل و گلاب رو اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا شربت بجوشه و به قوام برسه. حدود ده دقیقه ممکنه طول بکشه تا به قوام بیاد! اگه زیر ده دقیقه به قوام برسه یعنی حرارت بالا بوده و بعدا ممکنه شکرک بزنه! برای تست کردن اینکه به قوام رسیده، کمی از شربت رو داخل نعلبکی بریزین و به صورت چرخشی خنک کنید. اگه شربت کند حرکت کرد و غلظت داشت، یعنی به قوام رسیده و یا اینکه بین دو انگشت امتحان کنید، اگه شربت چسبندگی داشت کافیه و حرارت رو خاموش کنید. اجازه بدین شربت توی دمای محیط سرد بشه و برین سراغ آماده کردن خمیر بامیه. غلظت شربت بعد از خنک شدن باید روان‌تر از عسل باشه.اگه میخواین بامیه شما براق باشه، میتونید یک قاشق گلوکز در دو سه دقیقه آخر به شربت اضافه کنید (گلوکز رو از لوازم قنادی‌ها تهیه کنین). طرز تهیه خمیر بامیه: آب، کره و دو قاشق شربت بار رو داخل قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار بدین تا کره آب بشه و آب به جوش بیاد. وقتی که قل زد، آرد الک شده رو به یکباره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا خوب مخلوط شه و بعد حرارت رو کم کنید.خمیر جمع شده رو مدام با پشت قاشق هم بزنید و تکه تکه کنین تا خوب پخته بشه و آب داخل خمیر تبخیر بشه. این کار حدود هفت الی ده دقیقه زمان میبره. بعد از این که خمیر کمی خنک شد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و داخل ماسوره ریخته و در روغن سرخ کنید.

همه توضیحات ...