آموزش گریل ماهی قزل آلا با مرینیت عالی

amir_food_review
amir_food_review
مراحل: اول ماهی رو با چاقو از وسط برش میدید و تا اونجا که میتونید برش میدید که مواد به همه جاش برسه. بعد دو حبه سیر خورد میکنیم ...
مراحل: اول ماهی رو با چاقو از وسط برش میدید و تا اونجا که میتونید برش میدید که مواد به همه جاش برسه. بعد دو حبه سیر خورد میکنیم روش، که کمک میکنه بوی ضخم ماهی رو بگیره. بعد‌این ادویه ها رو به ماهی اضافه میکنیم: پودر آویشن، ترخون، مرزه، پونه کوهی، پاپریکا، پودر گوجه، و نمک دریایی. بعد یک نصفه لیمو‌ ترش روش میچکونیم و بهش روغن زیتون و سویا سس اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن فلفل سیاه، حداقل دو ساعت میذاریم توی یخچال تا استراحت کنه. بعد از استراحت، گریل اش میکنیم و میل میکنیم.

همه توضیحات ...