آموزش مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی
برای دسترسی به نسخه کاملتر آموزش مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی و دانلود فایلهای همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
http://fdrs.ir/w9hc
زمانبندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: مدیریت گازهای منتشرشده و ضایعات غذایی و کشاورزی
0:07:38 درس ۲: ضایعات و پسماندها در صنایع مختلف
0:20:26 درس ۳: زبالههای کشاورزی و پیشرفت در انرژیهای نو
0:32:27 درس ۴: انواع روشهای تصفیه و فرآوری ضایعات
مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی چیست؟
ضایعات در صنایع غذا به محصولاتی گفته میشود که در زمان تولید و بستهبندی تا حین توزیع و زمانی که به دست مصرفکننده میرسد، هدر رفته و دیگر قابل استفاده نباشند. مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی با هدف حفظ محیط زیست، ایجاد محیطی سالم برای زندگی و همچنین اشتغالزایی انجام میشود. از آنجایی که یکی از عوامل آلودگی محیط زیست، صنعت غذا است، متخصصین حوزه صنایع غذایی در پی استفاده از روشهای جدید و نوین برای بهرهگیری، تبدیل و بازیافت ضایعات و پسماندهای غذایی همچون فناوریهای سبز، در کنار استفاده از محصولات جانبی و بهکارگیری آنها در امر درمان هستند تا در کاهش آلودگی محیط زیست نقش مهمی را ایفا کنند و از تکنولوژیهای روز بیشترین استفاده را ببرند.
اهمیت یادگیری مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی چیست؟
از دلایل یادگیری مدیریت پسماند و بازیافت در صنایع غذایی، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
راندمان عملکرد اقتصادی افزایش مییابد.
آلودگی و تخریب محیط زیست کم میشود.
میزان شیرابههای واردشده به محیط زیست و عواقب حاصل از آنها، کاهش مییابد.
تا حد زیادی میتوان مانع از تولید گازهای گلخانهای شد.
با کاهش خطر انتقال بیماریها، سلامت افراد جامعه نیز تضمین میشود.
با مدیریت صحیح پسماند و بازیافت در صنایع غذایی، منابع طبیعی زمین تا حد زیادی حفظ میشود.
در این فرادرس چه چیزی یاد میگیریم؟
در این آموزش، ضمن آشنایی با انواع ضایعات در صنایع مختلف غذایی و پیشرفتهای انرژیهای نو، به چگونگی تصفیه و فرآوری ضایعات و مدیریت پسماندها در بخشهای مختلف صنایع غذایی میپردازیم تا بتوانیم از این مطالب، برای مدیریت بهتر و کاربردیتر پسماندها در امر صنایع غذایی استفاده کنیم.
همه توضیحات ...