طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک شکلاتی با تمام نکات

4,264 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲/۳ لیوان روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لی ...
مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲/۳ لیوان روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۶ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری +آب ۱/۴ استکان پوره توت فرنگی نصف لیوان توت فرنگی خرد شده ۱۰ عدد پودر ژله قرمز رنگ ۱ بسته آبجوش ۱و نیم لیوان طرز تهیه: آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید. تخم مرغ ،وانیل،شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر مخلوط آرد را در طی چند مرحله اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید تا مواد یکدست بشه. زیاد بهم نزنید. داخل قالب کمربندی ،با قطر ۲۰ سانت ،کاغذروغنی بزارید.مایه کیک را داخلش بریزید .در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید. اگر قالب کمربندی ندارید،کیک را بپزید و از قالب بیرون بیارید.ظرف را بشورید و توش سلفون یا مشما بندازید و بعد کیک را توش بزارید که بعدا به راحتی از قالب بیرون بیاد. وقتی کیک پخت بزارید از دما بیفته .اطرافش را با چاقو آزاد کنید و از قالب بیرون بیارید.کاغذ روغنی را جدا کنید.کیک را در ظرف سرو بزارید.دوباره قالب را دور کیک بزارید. برای لایه دوم: پنیر خامه ای،خامه صبحانه یا قنادی،شکر،پوره توت فرنگی را با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه. پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژلاتین حل بشه.بزارید کمی از دما بیفته و بعد به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. میتونید بجای پودر ژلاتین ،از پودر ژله آلوئه ورا یا توت فرنگی استفاده کنید(یک بسته پودر ژله+نصف لیوان آبجوش) مواد خامه ای رو روی کیک بریزید و نیم ساعت بزارید یخچال تا کمی خودش رو بگیره. ده عدد توت فرنگی را خرد کنید و بعد نیم ساعت که لایه دوم کمی سفت شد،روش بچینید. سپس یک ساعت بعد داخل یخچال بزارید . برای لایه سوم: پودر ژله را با یک ونیم لیوان آبجوش مخلوط کنید. روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه.بزارید از دما بیفته و بعد بزارید یخچال تا کمی نیم بند بشه. سپس ژله نیم بند را روی لایه دوم بریزید. به مدت ۵ ساعت در یخچال بزارید تا چیز کیک آماده بشه. نوش جان

همه توضیحات ...