فر کانوکشن بدون بخار پنل دیجیتال

آی فودز
آی فودز
فر کانوکشن نوعی فر است که با استفاده از یک فن، هوای گرم را در تمام فضای فر به گردش در می آورد. این امر باعث می شود که مواد غذایی ...
فر کانوکشن نوعی فر است که با استفاده از یک فن، هوای گرم را در تمام فضای فر به گردش در می آورد. این امر باعث می شود که مواد غذایی به طور یکنواخت و سریع تر پخته شوند.فرهای کانوکشن در نانوایی ها، کارگاه های تولید شیرینی و قنادی ها کاربرد دارند. این فرها برای پخت انواع کیک، شیرینی، نان و سایر مواد غذایی مناسب هستند.در فرهای کانوکشن، دمای هوای داخل فر یکنواخت است. این امر باعث می شود که مواد غذایی به طور یکنواخت پخته شوند و از سوختن آنها جلوگیری شود. همچنین، فرهای کانوکشن باعث می شوند که مواد غذایی سریع تر پخته شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک یر کلیک کنید: https://ifoods.ir/Product/convection-oven-without-digital-panel-steam/ https://ifoods.ir/Product/convection-oven-without-digital-panel-steam/

همه توضیحات ...