آموزش بن ماری کردن و ذوب کردن شکلات تخته ای و پودر ژلاتین در مایکروفر و سولاردام

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
ذوب کردن شکلات و بن ماری کردنش یا حتی بن ماری کردن پودر ژلاتین خیلی مهمه نکته اول شکلات رو میتونید رو بخار آب هم ذوب کنید ولی ...
ذوب کردن شکلات و بن ماری کردنش یا حتی بن ماری کردن پودر ژلاتین خیلی مهمه نکته اول شکلات رو میتونید رو بخار آب هم ذوب کنید ولی خیلی مهمه که حتی یک قطره آب هم تو ظرف و قاشق نباشه البته خیلیا با ذوب کردن شکلات رو بخار آب مشکل دارن چون ممکنه از بخار اب روی شکلات بیاد و شکلاتها سفت بشه و ببنده که در اینصورت شکلات غیر قابل استفاده میشه و دیگه نمیشه ذوبش کرد نکته دوم سعی کنید از ظرف شیشه ای یا پیرکس برای ذوب کردن شکلات استفاده کنید خیلی بهتر ذوب میشه نکته سوم هر دفعه به اندازه نیازتون شکلات ذوب کنید شکلات ذوب شده ای که سرد و سفت شده رو نباید مجدد و به دفعات گرم کنید نکته چهارم زمان ذوب کردن شکلات بر حسب حجم شکلاتها هست (بین ۱تا ۳دقیقه) خودتون تو فواصل مشخص حتما استاپ کنید و شکلات هارو هم بزنید تا نسوزن و کامل ذوب بشن

همه توضیحات ...